#7 Kerem Aktürkoğlu | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1647547913242.webp

sikilsini de cok gelistirdi dar alandan 2-3 futbolcunun arasindan bir hareketler kolayca cikabiliyor

Gol atabilseydi bu gece 45-50 milyonu bulabilirdi ama olsun sağlık olsun eminim Sergino Dest bu geceyi unutamayacaktır küçük düşürdü resmen adamı başlarda seni antipatik bulduğum çok oldu şovmen gibi hareketlerinde vardı el kol tarzında ama sen artık sahada bir şovmen bir yıldız oldun Avrupa'nın her Ligi'nde oynayabilirsin en az 30-35 milyon getireceğin kesin yolun açık olsun Cimbomun Sihirbazı

Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ayakları bi tık daha yere bassa olağanüstü bir oyuncu olacak. Top sürerken, çalım atarken, düşündüğü şeyleri yaparken bazen g.tü başı dağıtıyor.
Biraz denge üzerine kafa patlatması lazım.

Tam satma zamanı, kalsın falan demeye gerek yok, ama işte şu yabancı kuralı delirtiyor

25'e sattık arkadaşlar hadi kapatıyoruz konuyu alana hayırlı olsun yenisini geliştirme vakti

Bu yıl patlamasını yaptı artık. İlla bizimle şampiyon olması beklenmemeli. Yüksek fiyata satılmalı. Bu sene sadece bizden de değil bütün kulüplerden çok yüksek paralara satışlar bekliyorum. Yerli sayısının düşmesine bakmayın yerlilerden çok giden olacak dışarıya. Zaten yabancıları saymıyorum bile. Kur bu haldeyken parlayan oyuncunu tutamazsın. Zaten yayın gelirleri de inanılmaz bir şekilde düşecekken tek gelir kapısı oyuncu pazarlamak olacak. Trabzonspor'da birçok futbolcu yıllardır şampiyon olup yıllar sonra Trabzon'a şampiyonluk getiren ekip olarak bundan 40 yıl sonra bile konuşulmak için takımdan ayrılmak için şampiyon olmayı bekliyordu. Şimdi onların zamanı geldi işte. Abdülkadir Ömür prime zamanında gitmeliydi ama sakatlandı gidemedi. Şimdi o döneminden sonra ilk kez bu kadar iyi durumda. Hatta o zamankinden daha faydalı takıma. Takım oyununu öğrendi adam Avcı ile birlikte.

Benim anlamadığım Parmak neden gitti acaba takımdan? Tamam gitti forma fırsatı buldu Kayserispor ile de 22-23'te de bulabilirdi. 6 ay bekleyip efsane olarak anıılacak kadroda başından sonuna kadar kalabilirdi. Çok garip. Şampiyon olacağı belliydi Trabzonspor'un Parmak kiralık gönderilirken. Neyse seneye büyük ihtimalle takımda olur çünkü Siopis'leri falan tutamaz bence Trabzonspor. Seneye sil baştan yapacaklar. Biz de öyle. Diğer tüm takımlar da öyle. Gelirler o kadar çoğalacak ki transfer girdisi olarak takımların dağılması engellenemeyecek bu yıl.

Fenerbahçe'de de yaprak dökümü bekliyorum ben. Altay'a büyük teklif gelecektir ve satılabilir. Aynı şekilde Szalai de gidecektir. Kim de öyle. Beşiktaş'tan Rıdvan falan da gidecektir. Bakın tarihin en büyük yaprak dökümü geliyor bu sene Süper Lig'de.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt