Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hae??Bay fatihin oyuncularda özgüven bırakmadığını tescil etmis.
Sen kimsin ki Galatasaray topcusuna s diyorsun!!röportajı sımdı ızledım
kral adam kerem
böyle bı adama sahada yumruk atan s vardı umarım en kısa zamanda bunu yapan adamdanda kurtulacagız
Bu postu ben atsam saban derdinizröportajı sımdı ızledım
kral adam kerem
böyle bı adama sahada yumruk atan s vardı umarım en kısa zamanda bunu yapan adamdanda kurtulacagız
Eğitmen futbolcu etkisi.Yunus kendisinden daha önde. Ne yaptığını bilerek oynuyor,boşa dripling atmıyor,paslarıda akıllıca. Keremin bu yönleri çok zayıf
Boşa dripling atmak ve basit pas hatalarının yanında oyuncularla alakası yokEğitmen futbolcu etkisi.
Balotelli, gökhan, belhanda, vargas gibi heriflerle gelişmek var.
Birde tek özelliği göt büyütmek olan arda, babil, firavun yeteneksiz taylan ölmüş gomisle gelişmek var.
Kerem ile yerm değiştirsinler kerem 3 kat gelişim gösterir. 15-20 milyon civarı bir teklif alıp kurtulması gerekiyor.
Birde keremin oynadığı bölgenin çok etkisi var kendisi asla bir kanat oyuncusu değil serberst oyucu ispanyol geldiğinden beri ısrarla kanatta öldürüyor. Pik yaptığı dönem yardımcı forvet olarak serbest oynadığı dönem, 3 aydır kanattan git kerem gel kerem oynuyor. Bunu onyekuruyla oynarsın ama keremle oynamaya kalkarsan hem oyun kısıtlanır hem oyuncu geriye gider.
Neyimiz doğru ki diyelim.
Ligin ilk yarısındaki maçta da hemen hemen aynı senaryo olmuştu. Yunus deplasmanda oynadığımız maçın başından itibaren oyunuyla sivrilmişti Kerem de onun hırsına olmayacak işler yapmayı deniyordu. Şimdi Yunus maçın başında golünü attı Kerem yine ben en iyisiyim hırsıyla oynuyor olur olmaz dribling deniyor filanYunus kendisinden daha önde. Ne yaptığını bilerek oynuyor,boşa dripling atmıyor,paslarıda akıllıca. Keremin bu yönleri çok zayıf