#7 Kerem Aktürkoğlu | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kerem zaten teknik bir oyuncu değildi ve hızı da üst düzey değildi.

zaten geçtiğimiz sezon onu farklı kılanda bence zekası ve hırsıydı..

tıpkı ceza sahasında ayağına top gelen ama şut atmak yerine ısrarla sağa sola pas veren futbolcular gibi. premier ligte atılan o basit golleri o yüzden ligimizde göremiyoruz çünkü keremin zekası ve gol atma hırsı çoğu oyuncu da yok.

geçen sene 37 maç 10 gol 9 asist yapmıştı bu sene ne olur ? belki gol sayısı 10 değil 7 olur ama iyi bir forvet ile asist sayısını 14-16 bandına yükseltebilir.

keremin yetenekleri de kesinlikle hafife alınmamalı bence.

Kerem dün çok berbattı ama yine meziyetlerinden birkaç kesiti gördük. Elimizdeki oyuncunun kıymetini bilelim. Ama biraz yontulması da gerekiyor.

Özgüven ok ama haddini bilerek girişmesi lazım bazı işlere.

Berbat ötesi oynadi, avrupaya gitme hayali olup ciddi bir teklif gelmeyince hayal kirikligina mi ugradi?

M2011K2G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Açıklamalarından ve performansından anladığım kadarıyla “oldum ben” kafasına girdi.

Bu kafayla devam ederse 1-2 seneye Avrupa değil de Anadolu’ya geri döner.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geçen sezon hep ayağına topu isteyerek bişeyler yapmaya çalıştı ama Kerem'i bence diğer kanatlardan ayıran bir özelliği var, defans arkasına koşu zamanlaması çok iyi. Bizim ortasaha geçen sene çok komik olduğu için bu özelliğinden faydalanamadık, adam hala yarım randımanla oynuyor gibi. Oliveira artı iyi bir merkez orta saha ile geçen seneki istatistiklerini de geçebilir bence.

çok iyi bi kanat forvet, istatistik topçusu. bu çocuğun yapmaya heveslendiklerini morutan'ın yapmasını bekledik ama o da mental olarak çıtkırıldım çıktı. şimdi biraz bir şeyler gösteren yunus zaten kerem'den en azından oyun içinde ne kadar üstün ve zeki bir oyuncu olduğunu 2 maçta kanıtladı. kerem 18 numara giydiği dönemlerdeki gibi iyi yaptığı şeylere odaklanma fırsatı bulursa çok daha faydalı olabilir ama zorla üstüne yüklenen ve altından kalkamayacağı sorumlulukları almaya kalırsa da suçu pek kendisinde bulmam. misal geçen seneki takım o kadar tırttı ki top kerem'in ayağına değmeyince hücuma kalkamıyorduk adeta. inşallah bu sene böyle yapamayacağı işleri zorlamak durumunda kalmaz bir kez daha.

Kerem' in iyi bir takımda 4-4-2 veya 4-4-1-1 kanadı olarak denenmesini isterim. Hani Pedro' ya göre kadro planlaması konuşmuştuk da sonradan ikna olmuştum biraz. Hücuma daha az çıkma şansı bulacak olsa da o çıkışlar daha geriden ve 'sürpriz' olacağı için kendisine daha uygun olabilir...

Geçen yıl takımda hücum adına inisiyatif kullanacak başka oyuncu olmayınca, sıklıkla biraz zorlama aksiyonlar denedi ve başarılı da oldu ama iyi bir kadroda hücum planının 1. veya 2. öncelikli adamı olmamalı diye düşünüyorum...

Dörtlü kanadı olarak fiziksel dayanıklılığı gayet üst düzey, lig başlayana kadar daha iyi seviyeye gelecektir; antrenmanlardaki özverisinden şüphe yok zaten, ekstra idmanlar da yapıyor...Tek adapte olması gereken ve zorlanacağı husus, basit oynamaya alışması olacaktır. Risk almayı, şapkadan tavşan çıkarmayı deneme sıklığını azaltıp, zamanını da iyi seçmesi gerekecek..

Bunun kolay olacağını veya mutlaka başarılı olacağını iddia etmiyorum. Futbolun temel fundamental prensiplerinden bahsediyoruz. Ancak azimli ve hala gelişime açık bir futbolcu; geçen yıl gösterdiği aşamayla hemen hepimizi şaşırttığı gibi bu konuda da başarılı olabilir. Hem skor katkısı yapma baskısı azalacağı için kafası daha rahat olacaktır. Denemeye değer, diye düşünüyorum...Bu rolü benimseyemez yahut beceremezse, bir üstteki mesajda belirtildiği üzere, kanat forvet olarak katkı vermeye devam eder zaten...

Habire uzun pas istiyor defans arkasina atamiyorlarki bu da bi sorun.

inanılmaz bir manipülasyon var bu çocuk üzerine. geçen sene ligde ve avrupada çok başarılı olmasına rağmen.. saçma sapan adamlara milyonlardan bahsedilirken oyuncu üzerine sürekli spekülasyon yapılıyor.. kerem ve yunus kıyaslamak da ayrı saçmalık.. keremin eksikleri var ama özel bir oyuncu ve 24 yaşında ve yerli.. sanki her sene 10 tane yerli çıkıyor..

inanılmaz bir manipülasyon var bu çocuk üzerine. geçen sene ligde ve avrupada çok başarılı olmasına rağmen.. saçma sapan adamlara milyonlardan bahsedilirken oyuncu üzerine sürekli spekülasyon yapılıyor.. kerem ve yunus kıyaslamak da ayrı saçmalık.. keremin eksikleri var ama özel bir oyuncu ve 24 yaşında ve yerli.. sanki her sene 10 tane yerli çıkıyor..
eli ayagi düzgün ilk 11'e yazilacak bir avuc topcu varken onlarin sürekli yerden yere vurulmasi mantiksiz geliyor. bizim sadece ilk 11'e daha en az 1 sag bek 2 orta saha ve 1 forvet almamiz lazim. daha yedeklere gelmedim bile. 50 mac oynamis adam 1 ay tatil yapmadan geri döndü. toparlayacak.

Marcao – Kerem birbirlerinin itici güçleriydi. Performanslarını ikisi de tavana vurdurmak için çabalıyorlardı. Çünkü başarısız olan taraftarın gözünde suçlu olacaktı.

Marcao gitti. Kerem bir tık boşluğa düşmüş. Oldum ben havasında, o duran toplarının hepsine vurması filan eski arda gibi avanelerin buna takımın abisi filan ol diye öğütlemesidir.

Kendisine gelmez ise kimse geçen sene iyi oynadı bizi ipten aldı diye uğraşmaz, basar küfürü.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt