- 1 Mayıs 2018
- 57.628
- 48.420
- 3.873
Elestirenler saka falan mi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bizim taraftarın huyu bu. Ondan sonra oyuncu satomoyoozzz yeaaaa. Ee satamazsin tabi adami itin bi tarafına sokuyorsun. Millet reklami yapıyor çat diye satıyor bizde nasıl psikolojisini bozarız diye yırtınıyoruz. Görün bakın 6. veya 7. Haftalarda ufak bi tokezlemede kerem ıslıklanir. Ayrica geçen sene kerem olmasa vallahi küme düşüyorduk bizim bi halttan haberi olmayan çok bilmiş taraftarımız iki maç tokezlemede hemen abanir ıslığa.inanılmaz bir manipülasyon var bu çocuk üzerine. geçen sene ligde ve avrupada çok başarılı olmasına rağmen.. saçma sapan adamlara milyonlardan bahsedilirken oyuncu üzerine sürekli spekülasyon yapılıyor.. kerem ve yunus kıyaslamak da ayrı saçmalık.. keremin eksikleri var ama özel bir oyuncu ve 24 yaşında ve yerli.. sanki her sene 10 tane yerli çıkıyor..
konum uçmuş
hangikonum uçmuş
sefer
Vardır bi bildiğimiz
Harbiden yav bu kısma ben de kuruluyorum. İçerdeki fener maçında muazzam oynadı orta sahadan taşıdığı topu gol yaptı bir dünya pozisyon hazırladı zaten hakemden falan da bağımsız o maçı net almamız gerekiyordu aslında. İçerdeki bjk maçını direkt aldı zaten golleri dışında Rosieri de madara etti. Deplasmandaki bjk maçında bizim takımın en iyisiydi. Yani büyük maçlar özelinde konuşursak ben Arda'nın bile böyle bir performansını hatırlamıyorum ki Manisa dönemi öncesinde bile takipleyen, forumdaki en hardcore Arda fanıyımdır herhalde.hayvan gibi iyi topçudur
aynı sezonda hem fb ye hem bjkye yaslamış kaç tane yerli topçu izlediniz acaba