- 17 Ağustos 2009
- 44.168
- 33.280
- 3.448
3. Türk olarak gibi düşünüyorsun peki? Kazımcan mı?iyi yedek kanat mı almaliyiz yoksa harbi iyi bir kanat mı, bence ikisinden de kaliteli bir kanat alınmalı. vargas'i alsak formayi alır muhtemelen kerem'den
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
3. Türk olarak gibi düşünüyorsun peki? Kazımcan mı?iyi yedek kanat mı almaliyiz yoksa harbi iyi bir kanat mı, bence ikisinden de kaliteli bir kanat alınmalı. vargas'i alsak formayi alır muhtemelen kerem'den
Ve zaman Kral'ı haklı çıkarırBir türlü ısınamadım ben bu Kerem'e. Marcao'dan şamarı yiyince kendine çeki düzen vermişti ama yine takımın yıldızı havalarına girdi. Meziyetleri var ama takım oyuncusu değil hep kendine oynuyor. Yabancı kuralına dua etsin yoksa çoktan yerine adam alınırdı. Umut Bozok transfer edilirse bunun yerine ayağında top tutabilen Vargas gibi bir adam alınmalı. İyi para veren olursa da bence derhal satılmalı.
3. Türk olarak gibi düşünüyorsun peki? Kazımcan mı?
Herkesin Marcao'nun kellesini istediği o günlerde de söylemiştim Marcao tepkiyi abarttı ama konusunda haklıydı. Kerem o günlerde her topu kaptırıp geriye bile dönmüyordu onun saçmalıklarından sürekli kontra yiyen defansın dili dışarı çıkıyordu. O olaydan sonra kendini düzeltmişti. Umarım Marcao çekincesi ortadan kalktı diye saçmalamıyordur.
Ben de o zamanlar Marcao'yu haklı buldum reis.Kerem o maçta çok top kaybetti Marcao takımın 2. kaptanı seni uyarabilir doğal olarak ona bakmadan sus işareti yaptı.Kendini takımın yıldızı sanıyo ama Galatasaray gibi bi takımda en fazla yedek olur ilk 11 oynadığı maçlar fazlaysa da o Galatasaray şampiyon olmaz olamaz.Marcao'nun tepkisi fazlaydı ama hak ettiHerkesin Marcao'nun kellesini istediği o günlerde de söylemiştim Marcao tepkiyi abarttı ama konusunda haklıydı. Kerem o günlerde her topu kaptırıp geriye bile dönmüyordu onun saçmalıklarından sürekli kontra yiyen defansın dili dışarı çıkıyordu. O olaydan sonra kendini düzeltmişti. Umarım Marcao çekincesi ortadan kalktı diye saçmalamıyordur.
Yeni Caner diyebilirmiyizBen de o zamanlar Marcao'yu haklı buldum reis.Kerem o maçta çok top kaybetti Marcao takımın 2. kaptanı seni uyarabilir doğal olarak ona bakmadan sus işareti yaptı.Kendini takımın yıldızı sanıyo ama Galatasaray gibi bi takımda en fazla yedek olur ilk 11 oynadığı maçlar fazlaysa da o Galatasaray şampiyon olmaz olamaz.Marcao'nun tepkisi fazlaydı ama hak etti![]()
Kerem daha 2 kişiyle kavga etti Caner gibi olamaz benceYeni Caner diyebilirmiyiz kerem için?
fbye gitmeliBosuna ugrasma recep taraftar yüzde 80 kendisi sorumlu keremin bu durumda olmasinin. Farkinda degiler. Az kalsin kirmiziyi yiyordu dün cocuk. Kafa gidik ne yapsa yaranamiyor. Bu durumda yine en tehlikeli poziyonlara giren kendisi. Satilmasi lazim bu is böyle gitmez
yerine hamza oynamalı next maç . taraftara msj verilmeli gençlerimize homurdanmayın yoksa ...... diye
keremın yerınde olsam bu saatten sonra takmam herife ana bacı sövülüyor her ortamda
inş bidaha oynamaz bizde
Nereye olursa artik. Bizde rahat yok. Oynayamaz oynatmazlar.fbye gitmeli
inş okuyorduröyle olmaz
Seneye yabancı sınırı yok.Ne Caner'i Allah aşkına. Kerem karaktersiz oyuncu değil. Çocuk 3.ligden geldi ve geçen sene kalitesiz oyuncuların arasında kendini gösterdi. Eksikleri var ama çalışarak bunları giderebilir. Satalım diyen arkadaşlar 3 Türk kuralını unutuyor herhalde.
Bir kanat oyuncu daha alınır forma savaşına girer. Kerem'i satmak enayiliktir. Ayrıca Marcao'dan dayak yemesini dogru bulanların kafa yapısını merak ediyorum.
Kimse kimseyi bizim takımda dövemez ve bunu savunmaniz garip.
ne demek istedin reis biraz açar mısınkeremi ceza sahası çizgisine kadar topla temasını kesmen gerekiyor.
37 maçta 10 gol atınca Tanrıyım ayaklarına girecekse gerek yok reis kalkmasın totosu. Başka yere gitsin. Sürekli takım arkadaşlarıyla kavga ediyor sıkıntılı durumlar var demek ki.Herifin her maç ya golü ya direği var onun götü kalkmayacak da benim mi kalksın. Ayrıca keremi yanlış kullaniyoruz bu onu hem yoruyor hem etkisizleştiriyor keremi ceza sahası çizgisine kadar topla temasını kesmen gerekiyor.
yunus gibi oynamalı etliye sütlüye karışmayacakNereye olursa artik. Bizde rahat yok. Oynayamaz oynatmazlar.