#7 Kerem Aktürkoğlu | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bazen abartıyor muyuz diye düşünüyorum? Yasin Öztekin yaş 27 Muslera ile tek başına neredeyse şampiyon yaptı takımı kerem 24 yaşında 1 sezon takım kötü durumdayken iyi oynadı göze girdi. Bilemiyorum biz belki çok abartiyoruz.

Bazen abartıyor muyuz diye düşünüyorum? Yasin Öztekin yaş 27 Muslera ile tek başına neredeyse şampiyon yaptı takımı kerem 24 yaşında 1 sezon takım kötü durumdayken iyi oynadı göze girdi. Bilemiyorum biz belki çok abartiyoruz.
Evet kesinlikle katılıyorum.
Abartmamızın nedeni de, genç türk ilk 11 oyuncusu çok nadir olmasından.
Işte Kerem de bir sezon performans gösterince biz basıyoruz gazı.
Arda abisi de sen ileride bu takımın kaptanı olacaksın diye de öğüt verince, çocuk kendini Vinicius Junior zannediyor.

Birisi bu çocuğa sen daha olmadın daha çok çalışman lazım demesi gerek.

@Onur Liboş Kerem'in bu şekil yenilmesi hakkındaki yorumun nedir kanks :D

1660482327940.webp

Mıhımı yağlıyorum

Gardaşım kendini iyiden iyiye Grealish falan zannetmeye başladı.

Eğer kaliteli bir alternatifi alınmazsa, sezon boyu bunun kahrı çekilmez. Her an yedeğe düşebileceği bilinciyle oynaması lazım. Ama şu an "buraların kralı benim" havasında geziyor sahada.

GS Sözlükte bir yazar son maçtaki performansına ilişkin görsellerle destekli bir analiz yazmış. Bu kardeşin Galatasaray'da oynadığının hala farkına varamamış olduğuna ikna oldum. Geçen sezonki kötü halimizde ehven-i şer bir performans göstermiş olmasından ötürü bir assolist tribine girmiş. Bu kulüp Avrupa Gol Kralı Tanju Çolak'a kapıyı göstermiş ve sonra üst üste iki sezon şampiyonluk kazanmış bir kulüptür. Rakibinde Appiahlar, Anelkalar, Alexler varken Uğur, Saidou, Ferhat ile şampiyon olmuş bir kulüptür. Yerli kuralına güvenip bu tavırları devam ederse gerekirse Baran Aksaka, Hamza Akman, Kazımcan veya Beknaz oynar kendisi de kulübeden maçları seyreder.

Günün sonunda da Florya'nın 5 kapısından birinden çıkar gider. Kimse Galatasaray'dan büyük değil.

van aanholt ile birlikte dün takimin en kötüsüydü. hocanin buna bir care bulmasi gerekir. taktik olarak hic bir seye dahil edilemiyor son 2 mactir

Hani halı sahaya gidersin de tüm topları sürekli isteyip ezen duran en ufak pas hatanda tripler atan söylenen tipler olurya bu arkadaş 1.5 senedir o tiplerden

macanız yiyosa oynatmayın
Bosuna ugrasma recep taraftar yüzde 80 kendisi sorumlu keremin bu durumda olmasinin. Farkinda degiler. Az kalsin kirmiziyi yiyordu dün cocuk. Kafa gidik ne yapsa yaranamiyor. Bu durumda yine en tehlikeli poziyonlara giren kendisi. Satilmasi lazim bu is böyle gitmez

Kerem de Yunus da açık alan oyuncuları. Kapanan takımlara karşı ikisi de ama özellikle de Kerem zorlanır. Kerem Yunus kadar teknik değil ve keza şutları ve pasları da Yunus kadar iyi değil.

Ayrıca ikisi de çok bencil. Kerem Yunus’tan iki kat daha bencil. Dönüp vurduğu pozisyonda pas atmaması terbiyesizlik. Üçe bir durumdayız, hem soluna hem sağına atabilir. Dönüp zayıf ayağıyla, kalecinin rahat uzanacağı noktaya şut çekiyor. Maalesef bunun çözümü çok zor.

Üstelik pas kalitesi de kötü. Hem kaptırdığı toplarla, hem de attığı kötü paslarla bizi dengesiz yakalatabilecek bir oyuncu.

Bu nedenle hep iyi yedek kanat transferi istiyorum. Bu ikisi iyi performans gösteremediklerinde girip fark yaratacak biri lazım. Geçen yıl bir kaç maçta izlediğim Vargas ideal olur diye düşünüyorum. Hem enerjisiyle, hem rakip defansı dengesiz hale sokabilmesi nedeniyle sıcak bakıyorum.

Ama şunu da anlamamız lazım. Hem Kerem hem de Yunus rakibin dengesini bozacak, ilgiyi üstüne çekecek bir 10 numara ile ciddi performans artışı sergilerler. Mertens bu noktada çok kritik olacak ve TÜM hücumcularımızın performanslarını yükseltecek.

Oyuncularımızı bir maçla çöp, bir maçla süper yıldız yapmayın. Eksikleri olan ama çok da iyi özellikleri olan oyuncularımız var. Birbirini tamamlayan bir kadro ile çok daha iyi performans gösterecekler.

Görürsünüz.

Kerem de Yunus da açık alan oyuncuları. Kapanan takımlara karşı ikisi de ama özellikle de Kerem zorlanır. Kerem Yunus kadar teknik değil ve keza şutları ve pasları da Yunus kadar iyi değil.

Ayrıca ikisi de çok bencil. Kerem Yunus’tan iki kat daha bencil. Dönüp vurduğu pozisyonda pas atmaması terbiyesizlik. Üçe bir durumdayız, hem soluna hem sağına atabilir. Dönüp zayıf ayağıyla, kalecinin rahat uzanacağı noktaya şut çekiyor. Maalesef bunun çözümü çok zor.

Üstelik pas kalitesi de kötü. Hem kaptırdığı toplarla, hem de attığı kötü paslarla bizi dengesiz yakalatabilecek bir oyuncu.

Bu nedenle hep iyi yedek kanat transferi istiyorum. Bu ikisi iyi performans gösteremediklerinde girip fark yaratacak biri lazım. Geçen yıl bir kaç maçta izlediğim Vargas ideal olur diye düşünüyorum. Hem enerjisiyle, hem rakip defansı dengesiz hale sokabilmesi nedeniyle sıcak bakıyorum.

Ama şunu da anlamamız lazım. Hem Kerem hem de Yunus rakibin dengesini bozacak, ilgiyi üstüne çekecek bir 10 numara ile ciddi performans artışı sergilerler. Mertens bu noktada çok kritik olacak ve TÜM hücumcularımızın performanslarını yükseltecek.

Oyuncularımızı bir maçla çöp, bir maçla süper yıldız yapmayın. Eksikleri olan ama çok da iyi özellikleri olan oyuncularımız var. Birbirini tamamlayan bir kadro ile çok daha iyi performans gösterecekler.

Görürsünüz.
iyi yedek kanat mı almaliyiz yoksa harbi iyi bir kanat mı, bence ikisinden de kaliteli bir kanat alınmalı. vargas'i alsak formayi alır muhtemelen kerem'den

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt