Tunahan Kula
Parçalı Üye
- 17 Ocak 2021
- 2.550
- 2.575
- 563
Bunun yüzüne Marcao gibi bir Elmas'ı kadro dışı bırakacaktık bir de. Boşuna dövmemiş Marcao bunu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yav sahada zaten yoktu birde o pozisyonu kaçırınca tuý dikti.yakıştiramadim sana
Ve zaman Kral'ı haklı çıkarırBunun yüzüne Marcao gibi bir Elmas'ı kadro dışı bırakacaktık bir de. Boşuna dövmemiş Marcao bunu
Kendisine yedek kulübesini tanıtmak lazım. Alternatif kendisi olacak
Oyuncu alacağız. Böyle oynayacaksa onlarda oynayabilir sorun degil.yedeğe gönderirsek yerine kimi oynatacaz
barış alper yahut emre k mi
forma rekabete girecek kanat alınmalı
onla alakası yoktur. gecen sene her top kereme oynanıyordu. top isteyip alamadığında kendini toparlaması 1dk yi geçiyor. özellikle izledim bugün çizgide oliviera 2 defa vermedi topu kerem yürüyüş moduna geçti. oysa oraya koşarak gelmişti geriye doğru. bakıp ortaya oynadı her ikisinde de. o da niye atmadın diye sitem etti.Yaz ayında teklif gelmediğinden dolayı futbolu salmış gibi görünüyor
Oliveira bence versek de bir şey olmayacak diye vermedi baktı 70 dakika sol taraftan hiçbir şey yapamadılar buna atıp geri koşmayalım demiştironla alakası yoktur. gecen sene her top kereme oynanıyordu. top isteyip alamadığında kendini toparlaması 1dk yi geçiyor. özellikle izledim bugün çizgide oliviera 2 defa vermedi topu kerem yürüyüş moduna geçti. oysa oraya koşarak gelmişti geriye doğru. bakıp ortaya oynadı her ikisinde de. o da niye atmadın diye sitem etti.
oyuna küsmesi hoş değil. bu kendisini zorlamamasına oyununun da geriye gitmesine sebebiyet verir. umarım farkındadır bu durumun.