#7 Kerem Aktürkoğlu | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kerem'deki en büyük problem takım oyununa çok fazla dahil olmaması. İki günde oyuncu linçlemiyoruz ama burası Galatasaray beyler. Diğer takımlardan farkı, burada başarısız olmaya başladığın an ismine bakmaz köşeye atarlar. Bu sayede bu kadar büyük oldu bu kulüp.

Kerem takım oyununu oynamayı öğrenmeli. Enerjisini daha iyi kullanabilmeli. Oyuna ya da oyuncuya küsmemeli. Son vuruşlarını biraz daha toplamalı.

Bence Kerem'in bir terapi alması gerekiyor. Hak veriyorum, geçe sene takımın yıldız ve kurtarıcı modunda olan adamı bir anda gözden düştü. Hemen hemen yaşıtı, ondan daha yetenekli ve çok şey beklenen direkt ailenin ferdi biri geldi. Etrafına dünyada belli standart olan oyuncular geldi. Küsmek yerine bu oyuncularla oynamayı öğrenmesi gerekiyor. Terapi ile ona destek olunmalı.

Burak'a yapıldığı gibi biraz kızağa çekilmeli ki kendini bulsun. Bir de iki tip aynı oyuncu sahada olunca olmuyor. Bir oyun kurucu kanat gelmeli Yunus ve Kerem değişmeli oynamalılar.
Yok o yüzden öyle büyük klüp olmadık eğer o dediklerini yapsaydi ne Derwall olurdu ne de Fatih Terim o dediğin şeyler yeni ergen jenerasyonun herseyden çok çabuk sıkılmasından kaynaklanıyor

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Marcao'ya cok kizmistim ama artik hak verecek kivama geliyorum yavas yavas. Ben de sahada olsam buna er ya da gec dalardim muhtemelen.

Bunu Kerem'i seven birisi olarak diyorum bu arada.
Orda olay şuydu reis.Giresunspor maçında Kerem Aktürkoğlu çok kez top kaybetti Marcao da takımın kaptanlarından 1'i olarak uyardı.Kerem Aktürkoğlu ise Marcao'ya bakmadan sus işareti yaptı.Marcao da gitti vurdu vurmasa iyiydi de o anlık sinirle yine iyi kendini durdurdu başka yerlerine vurmadı..

Yabancı sınırına fazla güveniyor sanırım. Ama kafa yapısını değiştirmemekte ısrar ederse 3'er 5'er çıkarak inşa ettiği GS kariyeri aynı hızda son bulabilir. Bölge farklı olsa da Oğuzhan, Tolgay ve Salih de bir zamanlar vazgeçilmez olarak görülüyordu ama sonra neler yaşadılar ki Kerem daha onlar kadar bile sürdürülebilir bir performans göstermedi.

efsanemiz tugay yine dogru bir noktayi yakalamis - gecen hafta oldugu gibi ;

tugay kerimoğlu: kerem aktürkoğlu eğer geçen sezonki performasını bu sezona da taşırsa bu sezon onun için zor geçer. *mertens'in yunus'a attığı pasta sola çevirip bakıyor kafasını sol koridor bomboş, *kerem'i göremeyince kendi depar atıyor o pozisyonda.

Marcao'ya cok kizmistim ama artik hak verecek kivama geliyorum yavas yavas. Ben de sahada olsam buna er ya da gec dalardim muhtemelen.

Bunu Kerem'i seven birisi olarak diyorum bu arada.
Pas atmıyorlar zaten Sergio Kerem’i görünce vazgeçip sağa döndürdü oyunun yönünü en az 3-4 defa. Bu kafayla yedek kalacak transferler gelince.

Çocuk elinden gelenin fazlasını yapıyor
Ancak fiziksel durumunun en uçlarında bu çocuk kanat oynayamaz çok iyi 2. Forvet yada forvet arakası oynar başka da yer yok fiziği emgel

Başa oynayan takımların kanatları ya çok iyi savunma yapar yada kimse yetişeyemecek kadar hızlı olmalı

psikolojisi bozuk bu cocugun zaten. şunu izleyin anlayacaksınız

geçen seneden beri gönderilsin diyip durmamın sebebi bu. basaktaki ezilmişliğini gs den çıkarıyor tam tersi şekilde

Bu çocukta askerlik dönemimin ustalık dönemini görür gibiyim. Ama bunun gibi pasif değildim. Uysal bir çocuktum ama öldürdüler içimdeki o çocuğu. Tehdit etmem, yapardım. Maraş'lı imam Abdullah'ın kafasını kalorifer kazanına sürttüğüm aklıma geldi utandım bak şimdi.

Bu çocukta askerlik dönemimin ustalık dönemini görür gibiyim. Ama bunun gibi pasif değildim. Uysal bir çocuktum ama öldürdüler içimdeki o çocuğu. Tehdit etmem, yapardım. Maraş'lı imam Abdullah'ın kafasını kalorifer kazanına sürttüğüm aklıma geldi utandım bak şimdi.
jhsadjklasjkld

içindeki çocuğun başını okşasınlar senin :asd:

geçen seneden beri gönderilsin diyip durmamın sebebi bu. basaktaki ezilmişliğini gs den çıkarıyor tam tersi şekilde

Kendisine 7 milyon euro’luk bir teklif gelse satmamız işimize gelmezdi. 7 m iyi para ama yeni bir kerem bulmaz için az

İlk 25 dakika paso top kaybettiğinde gördüğü tepkiyi anlatıyor. Top kaybetme olayı bu çocukta psikolojik sorun oluşturmuş, yine aynısını yaşıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt