#7 Kerem Aktürkoğlu | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
O kadar top kaybediyor ki takım geri koşup yoruluyor. Yabancı sınırı olmasa ilk 11 oynaması zor.

gol atmadığı her maçta kötü görüneceğini kabullenirsek sorun kalmaz

Araya top at arkadaş 2 saat top surup faul almaya calisiyorsun

icardi oyuna girdikten sonra ayağına gelen her topu ona ulastırmaya calıstı. 2 3 pozisyon ardı ardına oldu sanırım bu. orta sahadan dribling ile girdiği ve icardiyi göremediği için kaptırdığı pozisyonda var. neden bilmiyom ama hem kerem in hem yunusun aynı zamanlarda performanslarının düşmesi can sıkıyor. bu sezonki 11 de o taraflara yabancı kuralıdan dolayı alternatif yaratmakta zorlanırız. resmen ileriyi kerem ve yunusun üzerine insaa ettik.

karar mekanizması, pas şiddeti ve topa ilk dokunuşu çok zayıf malesef. lakin adanademirspor maçı onun maçı olabilir. bu arada iç sahada daha özgüvensiz, deplasmanda daha rahat oynuyor gibi.

Fundamentelde eksigi bulunuyor.

Surekli pas alma, kontrol ve pas verme calismasi yapmasi lazim.

Bu top kontrolu ile tutunamaz.

Ben Kerem e güveniyorum, geçen seneye başlarken bu durumundan çok daha acemi hatalar yapıyordu ama o hırsıyla bir şekilde geçen sene dibe doğru giden takımda sıyrılmayı hatta mvp olmayı başardı

Bugün de Kerem için geçen senenin başında konuşulan şeylerin benzeri konuşuluyor ama ben eminim Kerem yine toparlayacaktır, destek olmaktan yanayım, taraftarın oyuncuya tepkisi olabilir ama Mata da olduğu gibi 1 maç içerisinde bile değişebilir bu durum

Pas hatalarına devam ederse yerine BAY'a kaptırabilir ikisinin de sorunu oyun aklı pek yok ama Kerem topsuz oyunda çok iyiydi, İstanbul maçında BAY'da topsuz oyunda iyi gözüktü. Ayrıca BAY'ın pres gücü, defansa katkısı Kerem den çok çok daha iyi

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

kafani 3 numaraya vur sen de rahatla kafan da rahatlasin sonra topuna dön

1 de duran topları kullanıyo :D Yabancı Sınırı eskisi gibi olduğunda izlemeyecez artık bunu yav :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt