#7 Kerem Aktürkoğlu | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Knk, kerem top kontrolü özürlü bir adam, nasıl olacak o iş ?

Olmaz demiyorum da,kanatta kaybettiği toplar gibi olmaz direk pozisyon olur
Ya ztn maç içinde belli anlarda geziyor da ben en başından beri keremin kanatta harcandığını düşünüyorum. Top kontrolü anlattigin kadar kötü değil. Kötü olsa bile önemi yok. Ceza sahası koşuları var attığı çapraz toplar çok değerli direk pozisyona giriyor pozisyona sokuyor

Gezerek oynuyor zaten.
Eksik yazmışım aslında yukarda toparladım. Maç içinde gezerek oynuyor ama çoğu zaman çizgide görüyoruz kendisini. Ben çizgide harcandığını boşa enerji tukketigini düşünüyorum.

İcardi
Rashica Kerem Zaniolo

Gibi bir düzende Okan hoca düşünür mü düşünürse nasıl olur merak ediyorum

Eksik yazmışım aslında yukarda toparladım. Maç içinde gezerek oynuyor ama çoğu zaman çizgide görüyoruz kendisini. Ben çizgide harcandığını boşa enerji tukketigini düşünüyorum.

İcardi
Rashica Kerem Zaniolo

Daha çok markaj altında olur o durumda. Şimdiki kadar boş alanlar bulamaz muhtemelen.

İcardi
Rashica Kerem Zaniolo

Sneijder gibi sol iç tarzı iş yapar diye düşünüyorum ben de. Yunus'un da ortada daha iyi olacağını düşünüyorun. Uzun vadede denenmeli

Sneijder rolünde iş yapması mümkün dahi olamaz. Adam playmaker oynuyordu orada. Kerem'in olayı direkt kaleye gitmek.

Kerem için sol kanat-forvet olarak oynamasının en doğrusu olacağına dair kanaatim en başından beri hiç değişmedi ki bu da en optimal olarak 10 numarasız tek santrforlu 4-3-3 yahut 3-4-3 sisteminde mümkün olabilir...

Saf kanat gibi çizgiye hapsedilirse, verimi düşüyor ve sıradan hale geliyor. 10 yahut forvet arkası oynayacak özelliklere de sahip değil; belki nadiren maç içi zaruretle o şekilde kullanılabilir...

kendisinden kvaratskhelia vibe'i aldım

Insta'da Burcu Özberk Kerem'i takip ediyordu ama Kerem takibe geri dönmeyince geri çekmiş. Pozisyona girip harcama konusunda bir seviye daha atladı.
Bu şu ana kadar harcadığı en net gol pozisyonu olmuş olabilir. Aklının sahada olması da bir yandan güzel böyle devam etsin.

İcardi
Rashica Kerem Zaniolo

Ofansif olarak bu dörtlünün bir an durmadan yer değiştirerek oynadığını düşündüm de acayip bir şey çıkabilir. Fakat arkada Sergio olmaz onun yerine Gedson-Torreira ve Boey tarzı bir sol bek şart. Ondan sonra o takım lig etlense bile Nisan'da falan şampiyon olabilir. :red:

by kalite

gomisle oynadıgın icin özür dileriz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt