#7 Kerem Aktürkoğlu | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bugün napolili gürcü 150m eder öyle bi topçu

Kerem napıyor ne ediyor bir şekilde pozisyona giriyor veya sokuyor değerini anlamıyor bazı taraftar sırf türk oyuncu diye.

Kendisini 3.ligden keşfedip takımımıza getiren fatih hocama saygılarımı sunuyorum
.
tapatalk_1649881950538.webp

Kendisini 3.ligden keşfedip takımımıza getiren fatih hocama saygılarımı sunuyorum
Keşfeden Fatih hocam değildi aslında Kerem'i. 3. ligde 17 gol attığı sezonda Süper Lig kulüplerinin 10'dan fazlası kendisine teklifte bulunmuştu, bütün ülke peşindeydi çocuğun.

Son dönem modaya uyup Anti-Terimci olan biri olarak söylüyorum, bizi seçmesinin tek sebebi Fatih hocaydı. Keşfetmektense bütün ülkenin tanıdığı birinin tercih sebebi olmak daha büyük bir başarıydı bence.

Ne diyelim mutlu, huzurlu emeklilik hayatı dileyelim hocamıza.

Milana 100 milyonluk paket yapalım. Kerem torreira zaniolo

Yaklasik 1 seneyi bu adamdan nefret ederek gecirdim

Marcao bunu dovdugunde savundum

Hicap duyuyorum

Oyun iştahı bu denli yüksek bir hücuma dönük oyuncu çok nadir görülür. Genelde zamanla bir yılgınlık başlar ama bu çocuk gün geçtikçe daha da girişken olmayı başarıyor. Allah kaza-bela-sakatlık vermesin. Kendisi gitmek istemedikçe 8-10 milyona satılmasına da taraftar değilim, yıllarca oynasın, yeri zor dolar. Ha, kendisi gitmek isterse de yönetim anlayış gösterecektir, fazlasıyla hak ediyor zira...

Gelişimi şaşırtıyor. Sezon geçtikçe değil, maç geçtikçe gelişiyor. Top kaybını elestiriyordum, hatta bı ara kaybettiği topları saymaya başladım maçı izlemekten ziyade, ama bugünkü maçta her topu olumlu kullandı. Çok iyiydi.

3. Ligden geldigini de unutmamak lazim

Gecen sezon ki performansinin tesadüf olmadigini gösteriyor,hatta bu sezon daha da iyi bir performans sergiliyor

Helal olsun herzaman arkasindayim kötü oynadiginda bile kredisi var bende cünkü inanilmaz caliskan bir oyuncu ve kötü gününde olsa bile mücadele ediyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt