#7 Kerem Aktürkoğlu | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ferhan Şensoy'dan alıntı yapacak olursak bugünkü performansı,
Rezaletyum, rezaletyus, rezaletidis

direkt skora etki edebilecek kilit işler yaptı olmadı sağlık olsun

İkinci yarı kötüydü ama erken çıkardı hoca oyundan. Bay'a gelen fırsatlar kerem e gelseydi saplayabilirdi.

Bugun sol kanat haric her yere gittin ama sol acikta yoktun nedense

bir iki güzel pası vardı. kilidi çözebilirdi. bunun haricinde çok etkili olamadı.

kerem gol bölgesinden uzakta kalınca verimi çok düşen bir adam. bugün de o günlerden biriydi.

adama ılk 25 dk pas atmadılar adekubbeyi ileri tasıcam dıye okan hoca solu bosalttı kerem ortaya gitti

50 kere fln kosu yaptı nelson atmadı

ilk aldıgı topu icardiye gollük attı ama icardi atamadı

haliyle gs kaptanı motivasyonu düstü 2. yarı kötüydü

İcardiye gol attırmayı takıntı haline getirmeye başlamış gibi geldi bana. İlk yarıdakilerden bahsetmiyorum ikinci yarı Sergio ve 2 oyuncu boşken zordaki İcardiye atmayı seçmesinden bahsediyorum.

Avrupa futbolcusu oluyor. Bu kadromun olduğu gibi bir sene daha kalıp kendi futbollarını geliştirmeleri gerekmekte. Satıp para kazanalım kafasına girmeden kendimize bir futbol kültürü oturtup ondan sonra futbolcu satıp para kazanma sevdasına düşmemiz gerekiyor.
Görüldüğü üzere Avrupa futboluna damga vuran oyuncular olunca da yetenekli oyuncular başkalaşıyorlar.
Babil’e 3,5 milyon vereceğine mertense, mataya verirsen böyle oluyor işte.

adama ılk 25 dk pas atmadılar adekubbeyi ileri tasıcam dıye okan hoca solu bosalttı kerem ortaya gitti

50 kere fln kosu yaptı nelson atmadı

ilk aldıgı topu icardiye gollük attı ama icardi atamadı

haliyle gs kaptanı motivasyonu düstü 2. yarı kötüydü
Nelson zaten kimseye atmiyor

Gol bölgesinden bu kadar uzakta kaldığı bir maçta bu mesafelere kilit pas atabilmesi muazzam bir gelişim. Zaniolo-Icardi ikilisini besleyen adam olabilir takım oturduğunda.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt