Sarper Yıldırım
Baba Gündüz
- 1 Eylül 2012
- 83.805
- 12.872
- 2.343
Aysal avatarı sana hiç yakışmıyor ahbapLig kupa toplam 9 gol 8 asist. Double double geliyor bu sene de.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aysal avatarı sana hiç yakışmıyor ahbapLig kupa toplam 9 gol 8 asist. Double double geliyor bu sene de.
Aysal avatarı sana hiç yakışmıyor ahbap
Hal ve hareketlerimi taklitten uzak durSarper Yıldırım
Hal ve hareketlerimi taklitten uzak dur
Aramız iyidir umarımtmm sarpfield
Aramız iyidir umarım
Ahbert Aysal değil kendisi ben de @Melih Sönmez'in talebi üzerine bu avatarı kullanmaya başlamıştımAysal avatarı sana hiç yakışmıyor ahbap
Aysal'ın ressam haliAhbert Aysal değil kendisi ben de @Melih Sönmez'in talebi üzerine bu avatarı kullanmaya başlamıştım
![]()
HÜSEYİN ÖZER ÜNİVERSİTEDE EĞİTİM VERECEK
Londra’da 5 restoranı bulunan ünlü işadamı Hüseyin Özer, Middlesex Üniversitesi’yle ortak eğitime başlıyor.www.starkibris.net
Aynen o ikisini yapabilen hali şuan napolide 100 milyonlar konuşuluyor.Tek eksigi top kontrolu ve gereksiz calimlari. Top konrolu zor duzelir gibi ama calimlari zaten azaldi. O konuda dikkat ettigi aşikar. Zaten bu konularda iyi olsa burada kalmasi imkansiz.
Yunus iste. Dun oyuna girdi ama aklimda kalan pozisyonu yokAynen o ikisini yapabilen hali şuan napolide 100 milyonlar konuşuluyor.
Turkiyede bu imkansizlıklar ve tan gelişim çağında çocuğa yapılanları düşününce 2 senede geldiği seviye muhteşem.
Tam örneklik çocuk.
Altyapidaki züppeler bakıp utansınlar, çalışınca neler oluyor görüyorsun.
Keremdeki azmin yarısı şunlarda olsa ülkeye 2. bir kupa çoktan gelmişti.
İnanılmaz bir çocuk koçum erkeğim benim abisinin koçusunun gülüsü
severlerBende böyle sevilmek istiyorum
KKK denince eskiden aklıma Kara Kuvvetleri Komutanlığı gelirdi,artık Kolpa Kemal Kürek geliyor sebepsiz bir şekildeBende böyle sevilmek istiyorum
KKK denince eskiden aklıma Kara Kuvvetleri Komutanlığı gelirdi,artık Kolpa Kemal Kürek geliyor sebepsiz bir şekilde
Beni sinirlendirirsen şampiyonluğu beklemem,sarığımın altında yatan dehşeti salarım üstüne
Beni sinirlendirirsen şampiyonluğu beklemem,sarığımın altında yatan dehşeti salarım üstüne
abisinin kolpasının küreğinin kemalisiBende böyle sevilmek istiyorum