#7 Kerem Aktürkoğlu | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Güzel oynuyor nazar değmesin golü asisti falan çok katkı verdi inşallah böyle devam eder.

biraz daha çizgiya inmeyi düşünmeli . i-tor fbnin son 2 maçta attığı gollere bakarsak ceza sahasıynan out çizgisinin kesiştiği civarlara hicum ettiğin zaman rakip defansı ambale edebiliyorsun . kerem çok fazla içe oynamayı düşünüyor . naçizane

faydali ama overrated, ayni abdülkerim gibi
Sener Sen Kibar Feyzo GIF by Show TV - Find & Share on GIPHY

Adam çalışıyor beyler. Gözle görülür şekilde belli. Bu senede araya top bırakma ve duran topları kullanma konusunda bayagi çalıştığını belli ediyor. Nazar değmesin

biraz daha çizgiya inmeyi düşünmeli . i-tor fbnin son 2 maçta attığı gollere bakarsak ceza sahasıynan out çizgisinin kesiştiği civarlara hicum ettiğin zaman rakip defansı ambale edebiliyorsun . kerem çok fazla içe oynamayı düşünüyor . naçizane
Bence maçın sıkıştığı dakikalarda özellikle doldur boşalta başladığımızda sağ kanada geçip oralardan kesmesi faydalı olabilir.

Anlaşılabilir bir durum bence çünkü sezonun ilk çeyreğinde %60 pas isabeti maç başı 20 top kaybıyla falan oynuyordu. Eleştirenleri normal karşılıyorum o yüzden. Lakin hem FT hem Torrent hem de Okan Hoca bu defolarına rağmen ısrarla oynatmaya devam ettiler. Bence bunun sebebi tavanının çok yüksek olması. Bir de gelişiminin sürekli olması, muhtemelen bir profesyonel olarak hayatına dikkat ederek yaşaması, yanındaki oyuncuların tecrübesinden yararlanabilmesi vs. Mental yönden güçlü yani yedek kaldığında, kötü oynadığında vs etkisinde kalmıyor durumun. Yani saha içinde dayak yedi kariyer sezonunu yaşamadan önce.

Herşeye rağmen savruk bir oyuncu hala. Yalnız eleştirirken belli bir sınırda kalmak gerekiyor. Geçen sene a.l. elemelerinden başlayarak bütün sezon bizi taşıdı. Belki a.l.ye hiç gidemeyecek, ligde de küme düşme hattında takılacaktık. Bütün derbi ve avrupa maçlarında çok iyi oynadı. Derbi aldı tek başına vs. Bu sene daha iyi oyuncularla oyununu farklı seviyeye çıkardı bence bu önemli bir eşikti oyun zekasını test etme açısından. Icardi ve Mertens ile uyumuyla bunu başardığını söyleyebiliriz. Lakin oyun tarzının geldiği noktayı ben de beklemiyordum. Kilit pas atan, araya oynayan oyun kurucu kanat kimliğini geliştirerek devam ettirebilirse yeni bir levele daha geçebilir. Duran top çalışmalarına devam edip o yönde de gelişmeye devam etmeli tabii.

Onun dışında skoru her türlü yapacaktır ona şüphem yok.

Bende penaltılari atmasi gerektiğini düşünüyorum bu çocuğa gereken star ilgisini salak saçma adamlara gösteriyoruz. Nankör bizim taraftar zaniolo oyuna gireceği zaman oooo lamalar falan sanki messi giriyor. Ulan kerem o sahadaysa yildiz o dur canini dişine takan adam odur. Son haftalara girdik yildiz dediğiniz adamlar ağır sicmaya basladi keremle garibim rashica yirtiniyor sahada.

messi nasıl takımın herşeyini atıyor yıldızı

bizim yıldızda kerem arkadaşlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt