#7 Kerem Aktürkoğlu | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kerem bu takımın olmazsa olmazıdır. Ciddiyetini kaybetmiyor 90 dakika boyunca tüm ruhunu ortaya koyuyor. Helal olsun. Takımda şampiyonluğu en çok isteyen kişi olduğunu her maç tekrar gösteriyor.

Ilk yari iyiydi hatta cok iyiydi ama 2. yari mac oynatmadilar ki. Hatta 56. dakikaya kadar ya durdu ya top onlardaydi

Keremin oyun akli bi kac oyuncuda olsa rakip otobüs cekerkende kolay cözeriz ama cogu oyuncu ayak uyduramiyor. Hem pasi atan kendi hem bosa kosabilen kendi. Bi icardi var o da sakatti bu mac.

yok ki ahbab

15 mılyona bi adam almıslar kazmanın tekı

buna bakınca kerem 150 mılyon falan heralde
Ona birsey demek icin erken, gecen haftaki golünü unuttun heralde. Zaniolo sorun degil de Oliveiranin yerine saglam bi oyun kurucu olabilir. Iyi görünsede öyle delici paslar atamiyor veya kanatlarida bosa kosturamiyor.

Ona birsey demeli erken, gecen haftaki golünü unuttum heralde. Zaniolo sorun degil de Oliveiranin yerin saglam bi oyun kurucu olabilir. Iyi görünsede öyle delici paslar atamiyor veya kanatlarida bosa kosturamiyor.
valla oliviera cıkınca bölge torreiraya kaldı

torreirada topla hic iyi degil yan pas kısa pas belkide daha pasör veya dikine oynayan mitsö girse torreiraya kalmaz macı alabilirdik

valla oliviera cıkınca bölge torreiraya kaldı

torreirada topla hic iyi degil yan pas kısa pas belkide daha pasör veya dikine oynayan mitsö girse torreiraya kalmaz macı alabilirdik
Torreira ikinci yari en iyi adamdi, herseyi topladi ama onun yanina daha bi delici adam lazim. Oliveira iyi görünse hep yanlis karar veriyor son bölgede, örnegin 86 dakika sut atiyor kalenin üstünden gitti, halbuki sag tarafta ikitane oyuncu var bos.

Bunlari top bizdeyken cok daha fazla yapabilmemiz lazim. Top bi sekilde hep bizde oluyor ama hep bi paslasma bi baslasma. Ver kac dene, araya pas at. Eksigimiz bu iste.

Ben dedim o sari kart konusunda Icardi ve Kerem'in laternatifi maalesef yok. Sergio'nun var bir cok ismin var bu iki ismin, yok. bu arada, Kerem'in bu kadar alternatifsiz olmasi ve takimin en oneml isimlerinden olmasi onun buyuk bir caba/emeginin yani sari bizim buyuk bir eksigimizdir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt