#7 Kerem Aktürkoğlu | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kerem'e bu maç özelinde hiçbir şey diyemem arkasında oynayan adama güvenip nasıl rahat oynayacak ki adam hücum yapsa arkasında Adekugbe'nin olduğunu düşünse hücum da yapamaz çünkü Adekugbe'nin her an 1'e 1 de çuvallama ihtimali vardı. Dubois girdikten sonra verkaça bile girebiliyorken Adekugbe ile bunu nasıl yapacak. Sorun Kerem'in rahat olmaması...

Geriye yardım sorununu engellemek için

Raşitsa Kerem Bay
İcardo

falan mı yapsak. Sol bekte kim olursa olsun sıkıntı yaşıyoruz. Oraya yardım eden Barış'ı mı denesek hücumda çöp olsa da
Keremi bende orda düşündüm.

İsmini Kerem de bruyne yapalım admirim

Futbol zekası ve pas kalitesi çok önemli.Onlar yoksa istediğin kadar hızlı ol yetenekli ol bir yere kadar..
Tabiki böyle adamları almakda çok maliyetli.Ama bir şekilde düşüle geçmiş büyük takımların kadroda düşünmediği oyumcular bulunabilir..

Genel anlamda Kapalı savunmalara karşı hem kerem hem rachisa malesef çekilmez oluyorlar.

Kerem kötü demiyorum hala bu kadrodaki yeri garanti ama kadro kalitesini çok abartmamak lazım.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geriye yardım sorununu engellemek için

Raşitsa Kerem Bay
İcardo

falan mı yapsak. Sol bekte kim olursa olsun sıkıntı yaşıyoruz. Oraya yardım eden Barış'ı mı denesek hücumda çöp olsa da

ortasahayı Torreira-Berkan-Midtsjö bile yapabiliriz bence bunun için, üretkenlik konusunda sıkıntı yaşayabiliriz belki bir nebze ama kaptığımız toplarla illa ki başarılı aksiyonlar yaşanır

Nedir bu araya kilit pas sevdası arkadaş her topu ayağına aldığında aradan icardiye imkansız paslar deniyor. Sadece bu maç özelinde değil haftalardır durum böyle olgunlaşmak üzere olan her atağın içine etti maç boyu. Messi bile ayağına top geldiğinde bu kadar kilit pas denemesinde bulunmuyor.

Sergio'ya dua etsin. Tabi rakibin sadece soldan gelmesinde sadece Aduke'nin payı var 😊

Pas kalitesi yeterince iyi degil bazen 10 numara gibi takilmaya calisiyor ara paslar atarak ama genelde ya uzun yada isabetsiz oluyor paslari. Sen kendi isine odaklan kanat dan ceza sahasina gir ya pas ver yada sut cek daha fazlasina gerek yok.

M2011K2G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Mertens Oliveira falan konusuyoruz da bir cozum de bunu kesip Rashica'yi sola atip Yunus'a bir sans daha vermek yahut Baris'i sahaya surmek

24 yaşında defansa geri dönmeye yeni yeni başlayan bir kanat oyuncusu ve defansın d'sinden bile uzak, müdafaa nedir bilmeyen bir bek. Takımın sol taraf savunma olarak bomboş. Abdülkerim'in denge de şaştı.

Rakip takım hocası olsanız sol tarafta maden var dersiniz ki son maçlarda görüldüğü üzere bunu keşfettikleri bariz.

Takımın en iyi en değerli oyuncusu sallayanlar ligin geneline bakabilir. Eleştirecek olanlarda en çok para alanlardan başlasın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt