#7 Kerem Aktürkoğlu | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hep güvendim hep arkasında durdum. İcardi okey konuşuyoruz da sen muhteşem bir detaysın çocuk sen olmasan icardi bu kadar konuşulmazdı.
Yolun her daim açık olsun çocuk.

15 üstüne ben kendisini Barış Alper'le değiştirip üstüne bir de genç yabancı alırdım şahsen.

En basitinden her sene çift hane gol asist yapan kanat almaya kalksak bize kaça patlar. Absürt paralar dönmedikçe her daim kalmalı Kerem.
30 yaşındaki visca'ya 10 milyon euro çekmişlerdi işte. Kerem visca kadar şanslı olsa 20'den aşağıya asisti olmaz. Sadece şu maç 3 tane asisti yenildi. Bunun gibi onlarca maç var

Geçen sezon golleriyle bizi ligde tuttu.
Bu sezonda asistleriyle Şampiyon yaptı.

İcardi ile uyumu, performansını ön plana çıkardı.

Daha seneye Carvajalı hanımı eyleyecek aslanım benim

Memleketim Erzincandan Galatasarayimiza gelen buyuk oyuncu, herzaman seni savunacagim

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro

15 üstüne ben kendisini Barış Alper'le değiştirip üstüne bir de genç yabancı alırdım şahsen.

Ne barış alperi renktas kerem olmasa kaleye gidemiyor bu takım İcardi-Kerem hücum gücümüzün %80 i falan.. Son virajlarda resmen büyük oyuncu gibi takımını hedefe ulastirdi

Ne barış alperi renktas kerem olmasa kaleye gidemiyor bu takım İcardi-Kerem hücum gücümüzün %80 i falan.. Son virajlarda resmen büyük oyuncu gibi takımını hedefe ulastirdi
15 mılyona zanyoloyu alıyon oynuyamıyor bu arkadaş ne sanıyorsa keremi 3 5 tane böyle insan var baslıktan sutladık ama devam etmekteler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt