- 3 Temmuz 2012
- 138.382
- 87.139
- 5.338
hemde avrupanın diyelimTek numarası topu sola çekip kaleye şut çekmek olan Cengiz'in de önünde görüyorum oyun olarak net bir şekilde.
Yani hem ligin hem de Milli Takımın açık ara en iyi kanat oyuncusu.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hemde avrupanın diyelimTek numarası topu sola çekip kaleye şut çekmek olan Cengiz'in de önünde görüyorum oyun olarak net bir şekilde.
Yani hem ligin hem de Milli Takımın açık ara en iyi kanat oyuncusu.
30 yaşındaki visca'ya 10 milyon euro çekmişlerdi işte. Kerem visca kadar şanslı olsa 20'den aşağıya asisti olmaz. Sadece şu maç 3 tane asisti yenildi. Bunun gibi onlarca maç varEn basitinden her sene çift hane gol asist yapan kanat almaya kalksak bize kaça patlar. Absürt paralar dönmedikçe her daim kalmalı Kerem.

15 üstüne ben kendisini Barış Alper'le değiştirip üstüne bir de genç yabancı alırdım şahsen.
15 mılyona zanyoloyu alıyon oynuyamıyor bu arkadaş ne sanıyorsa keremi 3 5 tane böyle insan var baslıktan sutladık ama devam etmektelerNe barış alperi renktas kerem olmasa kaleye gidemiyor bu takım İcardi-Kerem hücum gücümüzün %80 i falan.. Son virajlarda resmen büyük oyuncu gibi takımını hedefe ulastirdi