#7 Kerem Aktürkoğlu | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dün yediğimiz golde bence hatalıydı ama sezonu çok büyük oynadı
Asist olayını da başka seviyeye çekti
7 Rashica 11 Kerem
İki tarflı bir aksiyon oluşturdular
Helal olsun Aslanım

Şampiyonluk maçında 3 asist yapmak inanılmaz bir iş cidden. Kerem sezon başında biraz yeni kadroyla uyum yakalama konusunda zorlandı ama sonrasında takımla uyumu arttıkça performansı zirve yaptı resmen. Icardi ile sahada bu kadar iyi anlaşabilmek çok zor çünkü Icardi'nin futbol aklı inanılmaz yüksek ama Kerem bu sezon ki yıldız oyunculardan çok fazla şey öğrenip kendisini inanılmaz geliştirmeyi başardı.

Bir oyuncu bir maçta 3 asist yapmışsa direk maçı almış birkaç isimden biri olmuştur hatta malın yıldızıdır. Golü atmak tabiki önemli ve yetenek istiyor ancak denemeleri bırakmadan BAY’a yaptığı asist çok güzeldi. Maç sırasında da yazdık “buluştur adamı artık” diye sonunda takibi bitiren o pası verdi. Sadece zamanlama ve bazen de şut yerine pas tercihlerini hatalı buluyorum ama doğru yolda. Erzincanspor’dan Galatasaray’a ve şampiyonluğa uzanan bir hikayesi var ve muazzam bir kariyer gelişimi. Sıra Galatasaray ile Avrupa ve Milli Takım ile başarılara. Ben kendisinin takımda kalacağını düşünüyorum.

aynen fikir de beyan etmeyelim , bedavaya verelim dedim zaten hatta dedim Fener'e bedava gönderip yerine Serdar Dursun'u alalım dedim.Sonra niye borç kapanmıyor , niye böyleyiz vs oluyor.
Gelişmiş Ülkelerde genelde insanların fikrine saygı duyulup karşı görüş söyleniyor ama burada ''şutlama vs'' gibi olaylar oluyor sanırım , normal üçüncü dünya ülkemizde
Her sene neredeyse çift hane gol asist yapan adamı (üstelik yerli) 15'e gönder yerini başı kesik tavuk gibi koşan bı dünya eksiği olan barış ile doldur sonra gelsin 7.ler 8.ler borçlar böyle mi kapanacak.

Her sene neredeyse çift hane gol asist yapan adamı (üstelik yerli) 15'e gönder yerini başı kesik tavuk gibi koşan bı dünya eksiği olan barış ile doldur sonra gelsin 7.ler 8.ler borçlar böyle mi kapanacak.
Barış'ın bitiriciliği ve defans arkası koşusu daha iyi Kerem'den tabii Kerem'in de çok fazla iyi yönü var ama forumda da sürekli birilerine laf edilip kral yapılıyor sonra Barış da öyle olur.Değerini bulan oyuncuyu satmayıp sürekli aynı devam edince sürdürülebirliği nasıl sağlayacağız ? Barış'ın hiç devamlı oynadığı oldu mu böyle Kerem gibi ? Kerem yokları oynadığında bile devam edildi.Barış hadi 10 asist yapamasın da dediğim gibi Hızı ve bitiriciliği iyi seviyede , 15 tane atsa senede yetmez mi yine ? ki gayet de yapabilir gole Kerem'den daha yakın bir oyuncu , tabii asist katkısını veremez ama Onyekuru gibi bir oyuncuya evrilebilir çok rahat bir şekilde.Senede böyle 2-3 oyuncu çıkarıp yerlerine genç oyuncu almadığımız sürece sürdürülebilirlik mümkün değil , herhangi bir ekonomik analizde çıkışımız olmaz bu durumdan.Sonra Barış'ı sat aynı şekilde devam et.Ben yerine Serdar Gürler çekelim de demiyorum ki zaten , al bir tane genç 18-19 yaşlarında kanat , Barış'la girsin rotasyona sonra sınır kalkınca o da Barış'ın yerine geçsin.Sürdürülebilirlik bu şekilde oluyor zaten.

Barış'ın bitiriciliği ve defans arkası koşusu daha iyi Kerem'den tabii Kerem'in de çok fazla iyi yönü var ama forumda da sürekli birilerine laf edilip kral yapılıyor sonra Barış da öyle olur.Değerini bulan oyuncuyu satmayıp sürekli aynı devam edince sürdürülebirliği nasıl sağlayacağız ? Barış'ın hiç devamlı oynadığı oldu mu böyle Kerem gibi ? Kerem yokları oynadığında bile devam edildi.Barış hadi 10 asist yapamasın da dediğim gibi Hızı ve bitiriciliği iyi seviyede , 15 tane atsa senede yetmez mi yine ? ki gayet de yapabilir gole Kerem'den daha yakın bir oyuncu , tabii asist katkısını veremez ama Onyekuru gibi bir oyuncuya evrilebilir çok rahat bir şekilde.Senede böyle 2-3 oyuncu çıkarıp yerlerine genç oyuncu almadığımız sürece sürdürülebilirlik mümkün değil , herhangi bir ekonomik analizde çıkışımız olmaz bu durumdan.Sonra Barış'ı sat aynı şekilde devam et.Ben yerine Serdar Gürler çekelim de demiyorum ki zaten , al bir tane genç 18-19 yaşlarında kanat , Barış'la girsin rotasyona sonra sınır kalkınca o da Barış'ın yerine geçsin.Sürdürülebilirlik bu şekilde oluyor zaten.
Barış'tan en fazla 9 olur. O çocuk'tan kanat olmaz. O zaman patlama yapabilir belki Bir şey diyemem ama kerem ile alakası yok birbirinden bağımsız oyuncular

Barış'tan en fazla 9 olur. O çocuk'tan kanat olmaz. O zaman patlama yapabilir belki Bir şey diyemem ama kerem ile alakası yok birbirinden bağımsız oyuncular
Forvet olmaz bence , sırtı dönük oyunu yok bir kere.Forvet kurnazlığı,pozisyon alması gibi özellikleri de eksik anca çift forvette diğer forvet markajdayken hızıyla iş yapar.Tam bir kanat forvet , iyi işlenirse senede +15 yapacak bir kanat forvet olur rahat.Boey dışında kendisine karşı üstün oynayabilecek bek yoktur bizim ligde , aşırı hızlı ve kuvvetli bir oyuncu.İyi bir kanat forvete evrilirse 30dan sonra hızını ve çevikliğini kaybetmeye başladığında tecrübeli bir oyuncu da olaraktan aynı zamanda forvete evrilebilir ama şuan olmaz.Cengiz'i alsak dolduramayız Kerem'in yerini ama Barış'la doldururuz bence.

İnsan çalışması olarak hep Ronaldo'yu örnek gösteririm. Gerçekten büyük işler yaptı. Elbette birçok futbolcu yokluktan geliyor fakat Türkiye gibi bir ülkede 3. ligden gelip üst üste ligi kavuran bir futbolcu olmak zor iş.

Tebrikler. Adam muhteşem oynadı sezon boyunca. Yabancı sınırı olmasa gitsin dışarıda da denesin kendini diyeceğim ama takımdan gitmesi elimizi kolumuzu çok bağlar.

Yaw asist ayagina net golunden oldu ama yine de egoist olmamasi takdir edilesi.

Ayarsız herif ya sezon başında “çok bencilce oynuyor takım oyununa alışmalı dedik” herif sezon sonuna kadar neredeyse kalenin dibinden pas çıkaracak konuma geldi.

Ortası yok adamın :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt