#7 Kerem Aktürkoğlu | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
O adresa teslim hava pasları ne öyle utanman yokmu hiç senin haftalardır biraz saygı lütfen rakibe

Sürekli üstüne koyarak gidiyor hırslı çalışkan biri ne denir ki, kendine CL hedefi de koydu ciddi skor katkısı yapacağına şüphem yok CL serüveninde

Yalan yok. Ilk 10 hafta yunusla beraber oynarken cok sövdum, ama sonradan iyi toparladi ve son 10 hafta muazzam oynadi. En buyuk destekcisi @Recep Yıldırım la beraber tebrikleri hakediyor

Kerem - Icardi - Rashica uyumu bozulmamalı seneye daha ezbere döneceği için skorları alırlar.

Savruk (=Dağınik) ama girişkenliği ile fayda sağlayan kanat-forvet oyuncusu olarak tanıdık...

Sonra calışkan kanat oyuncusu rolü verildi, oyun karakterine pek uymamasına rağmen yine katkı sağladı...

Şimdi de oyun kurucu kanat-forvetliğe soyunmuş gibi; hoca mı öyle istedi, kendisi mi ekstra inisiyatif kullanıyor bilemiyorum; o rolün de 1-2 yıl önce asla umamayacağım seviyede hakkını veriyor...

Kerem evladımıza biçilen rolleri ve oyuncu profilinin evrimini izlemekten tatlı bir yorgunluğa düştüğümü hissediyorum...

Bir sezon daha kalır, Avrupa kulüpleri emin olmak isteyecektir yatırım yapmadan önce. Yine kilit oyuncularımızdan biri olacak.

Halı saha top oynayanlar bilir dripling atıp, adam geçtiğinizde falan vucut deli gibi efor sarf eder.

Bu arkadaş çatır çatır adam geçiyor birde yetmiyor boşluğu görüp adrese teslim pas atıyor.

Mertens oyuna girer girmez attığı pas çok zordu, yani alışılmadık derece güzel gördü. mertens kontrol etmeden vurdu ve dışarı gitti.

Şutu da var ama şu sezon oynadığı futbol akıl ve performans olarak 22-23 yaşında ki Steaue'de Hagi gibi adamın.

Araya paslar, koşular, koyduğu akıl ve mücadele, üzerine de tempoyu dikte edebilme becerisi.

Süpriz olarak attığı jeneriklik golleri, senede 4-5 daha arttırsa benim için performansı Hagi seviyesine çıkar.

Oyunu olgunlaştıkça daha da iyi oluyor, 30 yaşına gelince eğer kendine iyi bakarsa o seviyeleri görebilir.

Seneye CL'de neler yapacak çok merak ediyorum.

2022 Avrupa Ligi performansı özeldi.
2023 Lig performansı çok özeldi
2024 CL'ye de taşısın bunu biz de onu omzumuzda Atletico'ya, Liverpool'a taşıyalım.

Son 15 maçta 10-11 asist yapmış
Bir kırılma yaşadı ve takıma da çok yaradı

Takımın neye ihtiyacı varsa ona evriliyor. Gol atmamız gerekiyorsa çalışıp golcü oluyor, oyun kurucu lazımsa çalışıp oyun kurucu oluyor, şutör oluyor, pasor oluyor. Çok büyük saygı duyuruyorum kendisine.

Zaman zaman sinir krizleri geçirtse de şampiyonluğun en önemli aktörlerinden biri oldu. Özellikle son haftalardaki performansı nefisti.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt