- 12 Şubat 2010
- 4.920
- 1.290
- 1.723
Asist demeye çalıştım, pardon.Hocam don haftalarda kral ıcardi değil mi asist kerem
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Asist demeye çalıştım, pardon.Hocam don haftalarda kral ıcardi değil mi asist kerem
takımın moda ikonu icardi dirtakımın moda ikonu
takımın moda ikonu icardi dir
+ Zaniolo ile iletişimlerini geliştirmesi gerekiyor.Son maçı tekrar izleyince Zaniolo ile saha içinde çok üst üste bindiklerini gördüm. Kerem attığı paslardan sonra topu çoğu zaman ayağına geri ister şekilde pozisyon almaya başlamış. Alamayınca da surat yapıyor oyuna küsüyor bazen. Saha içi iletişimlerini pek iyi bulmadım. Fenerbahçe maçındaki 3. golde de çarpışacaklarmış neredeyse Zaniolo'yla. Çapraza kaçmıyor ayağına istiyor topu. Icardi ve Mertens ile uyum yakaladığından attığı paslardan sonra topu tekrar alabiliyor.
Kerem savunma arkası koşular atma becerisi olan bir oyuncu olmasına rağmen bu sezon baya törpüledi bu özelliğini, asist kısmına yoğunlaşmaya başladı. Ermenistan ve Kasımpaşa deplasmanında attığı goller Kerem'in gol repertuarında olan pozisyonlar. Birine yoğunlaşınca diğerini yapmayı bırakmamalı. Zaniolo ile birlikte bu takımda oynayacaksa bu özelliğini daha çok kullanmalı. Pozisyonların akışına göre tüm özelliklerini kullanmalı. Çünkü bu iki oyuncu da savunma arkasına atılacak toplarda çok tehlikeli. Durdurulması da güç oyuncular. Üst üste binerlerse takım hücumda tıkanır, ritme girerlerse de takımı 2 vites yukarı taşırlar. Bu sebeple hazırlık maçlarını iple çekiyorum.