Mustafa Baran
Büyük Kaptan
- 10 Ağustos 2013
- 27.916
- 11.760
- 1.993
Yabana atilacak adam değil sokumsonik bi maçta pas hatalari yapti diye zaha aşığı taraftarımız tarafından çarmıha gerilmişti.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aslanim mahcup etmedi. Icardi olsun yaninda yeter. Asisti kesinkeremi baya seviyorum, oynadıgı topu da çok beğeniyorum. evet ilk 4-5 resmi maçta biraz top kaybını abarttı fakat icardisiz oynadı hepsinde. hatta torreriasız oynadı. bu 2 topcuyu klasik mevkilerinde oynayan oyuncular gibi düşünemeyiz. ikisi de tamamen sahanın hakimi. icardi ve torrerianın oynadıgı maçlarda diğer bütün oyuncuların verimi ve performansı inanılmaz artıyor. en çok ona bağladım ben saçmaladıgı maçları. ideal kadromuzla kesinlikle keremden beklentim çok yüksek. her maçta asist ya da gol konusunda bu kadar önde bir oyuncumuz yoktur. icardiye asist yapacağını umuyorum bugün de. bol şans aslanım.
Gayet yeterli bir stat10 top kaybi bir asist.
Gayet yeterli bir stat
Keremden başka araya top atan oyuncu var mı sahada? Biraz da onlara yaz niye oynamıyorsunuz diyeBilemicem. Golun olusumu daha cok toreyraya yazar. 20 yerine 10 top kaybi bir gelisme simdilik.
Keremden başka araya top atan oyuncu var mı sahada? Biraz da onlara yaz niye oynamıyorsunuz diye
sapık mı?Icardiyi görünce delleniyor oğlan
O ne demek?sapık mı?