#7 Kerem Aktürkoğlu | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kereme neden Avrupa dan teklif gelmiyor diye 1 senedir düşünüyordum bugun görmüş olduk adam tsl topcusu.

aslında keremin bazı özellikleri avrupa seviyesinde bazıları değil

ama keremin 1 sorunu var

götü çok hızlı şekilde inanılmaz kalkıyor ve birisi bunu sopayla düzeltmediği sürece asla o konuda değişmiyor

ama birisi buna o dersi verince allah var hemen uyum sağlıyor

2 sene önce yine berbat başladı gerçekten marcaoyu çıldırttı yumruk yiyip yedek kalınca toparladı

geçen sene kötü başladı barış bunu biraz kesti toparladı

yine ya dayak yiyecek ya yedek kalacak ders alıp ilerlemesi için

Tamamen istatistik kasmaya yönelik kaçak oynuyor. Her topu İcardi’ye gönderip asist peşinde koşması yüzünden her atak sonrası kontra yiyoruz. Cl seviyesinde hiçbir takım o pozisyonları affetmez.

Kerem'in oyununun hic orta hallisi yok. Ya hic cekilmiyor ya da mac kurtariyor. Biraz istikrarli oynamaya baslamasi lazim. Buyuk takim oyuncusunun en azindan kabul edilebilir bir vasat hali olmasi lazim.

İcardi’ye bir tane asist yapacağım diye 10 tane kontra yediriyorsun, faydadan çok zararın var ama farkında değilsin. Acayip dağınık oynuyorsun, bu halinle gerçekten büyük takım oyuncusu olamazsın Kerem

Okan Buruğun elini ayağını öpmen lazım sen gidiyorsun trip atıyorsun. Top kaybı falan bunları geçiyorum insanda biraz ahde vefa olur. Ayıp bu yaptığın.

İcardi’ye bir tane asist yapacağım diye 10 tane kontra yediriyorsun, faydadan çok zararın var ama farkında değilsin. Acayip dağınık oynuyorsun, bu halinle gerçekten büyük takım oyuncusu olamazsın Kerem
Bunun farkinda olması gereken hocamız. İcardi bir uzun top attı diye İcardiye kızıyor bunu bogmasi lazım ozaman

dostum topu ayağına beklemekten vazgeçip boş koşu atmaya başlasan iyi edersin. De bruyne senin kadar top kullanmıyor iyice unuttun kanat oyuncusu olduğunu

Marcao boşuna dövmemiş demekki. O zaman da aynen böyle kalkmış. Marcao da sen kimsin lan diyerek şamarı yerleştirmiş

Cok dengesizsin bir mac iyi bir mac berbat oynuyorsun

Birde her pası icardiye verme arzusu neyin nesi arkadaş icardi seni buyuledi mi ne yaptı

Beğenmiyorum, beğenmiyorum, beğenmiyorum!! Savunmayın lütfen şunu. Toparlanmadan sahaya atmayacaksın.

Hatalarından hep ders çıkaran ve dönüşüm geçiren bir adam oldu.

Sahipsiz-yeteneksiz bir takımda her topu kullandığı oldu başarılı oldu.
Oyun kurmakta zorluk yaşayan iyi bitirici takımda İcardiye servisçi oldu.
Şimdi yetenekli ve topu iyi kullanacak oyunculara sahip takımda rol adamı olmalı.

bu dönüşümü başarırsa bizi çok rahatlatır yoksa en kolay kesilecek adamlardan biri olur maalesef.
sendeyiz kerem , şuana kadar nasıl yaptıysan yine yaparsın.
Keremcim ne zaman hatanın farkına varıp aksi yönde çalışmaya başlayacaksın kardesim ?

Her topu mancınık ile ileri atıyosun takım hem topu kaybediyor hem geri koşmak zorunda kalıyor hem vücudu en çok yoran eylemlerden olan dribling başlangıcı yapıyor oyuncular sonrada rakibe top geçince yarıda kesiliyor mecbur geriye koşmaya başlıyor.

takım oyununda en büyük sorun orta saha sonrada senin oyun tarzın kardeş.

Toparlan be birader. Seni bu hale getiren yaz kampı mı yoksa olası forma rekabeti mi? Bizim için ne kadar önemli olduğunun farkına varması lazım artık.

Keremcim ne zaman hatanın farkına varıp aksi yönde çalışmaya başlayacaksın kardesim ?

Her topu mancınık ile ileri atıyosun takım hem topu kaybediyor hem geri koşmak zorunda kalıyor hem vücudu en çok yoran eylemlerden olan dribling başlangıcı yapıyor oyuncular sonrada rakibe top geçince yarıda kesiliyor mecbur geriye koşmaya başlıyor.

takım oyununda en büyük sorun orta saha sonrada senin oyun tarzın kardeş.

Torrent bunu çözmüştü geliştiriyordu eleştirilen yönünü de Okan gelince yarım kaldı. Zaten Okan Buruk'un oyun modelinde Kerem'in merem'in oynamasına şaşırmıyorum. Topa hakim olma gibi bir amaç yok. Direkt hücum felsefesi var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt