#7 Kerem Aktürkoğlu | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1 Tane olumlu pasını veya olumlu hareketini görmedim şu maçta.Kötü olursunda bu kadar olamazsın.Birde yine bu takımın yıldızı triplerine girmişsin kendin kaybedersin.

Dikine oynayan OS olunca Zİyech ile beraber geçen sezonki gibi hareketler göreceğimizi umuyorum.

Sadece "Sırf icardiye" diye kitleniyor bazen - onu düzeltmesi laızm. Halbuki o yetenek var topu çevirip ters kanada falan açacak

Çok kötü giderken, beklenmedik şekilde iyi performans göstermeye başlamasına alıştık artık. Yine yapacağından şüphem yok. Bir müddet sağ kanatta oynaması faydalı olur diye düşünüyordum; ona da Zaha' nın gecikmesi engel oldu. Sol kanatta oynadıkça işi tamamen 'playmaker' a döküp haddinden fazla ince işleri zorluyor; Hoca mı öyle istiyor, bilemiyorum?..

Çok kötü giderken, beklenmedik şekilde iyi performans göstermeye başlamasına alıştık artık. Yine yapacağından şüphem yok. Bir müddet sağ kanatta oynaması faydalı olur diye düşünüyordum; ona da Zaha' nın gecikmesi engel oldu. Sol kanatta oynadıkça işi tamamen 'playmaker' a döküp haddinden fazla ince işleri zorluyor; Hoca mı öyle istiyor, bilemiyorum?..
Sol’a karşı propaganda görüyorum

Top her ayağına geldiğinde jeneriklik hareket denemek zorunda değilsin. Lütfen 1 maçlık da olsa şu huyunu törpüle.

Potter seyirci önünde oynayamiyor. Yunus da da vardı öyle bir durum. Bizim taraftar Türk futbolcuların en ufak hatasında hemen homurdanirlar farkettiyseniz. Bu durum özgüven erozyonu yaratıyor her maç. Hele de yedekte zaha olduğunda kerem her maç sicacak taraftar en ufak hata da basacak ıslığı. Bunu en iyi Hasan Şaş ifade etmişti zamaninda.

Bence bugün yine biraz toparlamış göründü. Yanlış anlaşılmasın iyi falan demiyorum ama sahanın orta yerine sıçmadı en azından

Diğer maçlara göre biraz daha toparlamış
Son atakta Tete ile geldiğimiz posyonda iyi bıraktı mesela
Daha toparlanacaktır umuyorum

Kardeş tamam adamlar iri ve agresifler de neden bu kadar kenara yaslandın ki?! Hadi ikinci yarı yap bir şeylee

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt