#7 Kerem Aktürkoğlu | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Boşuna moşuna tepki göstermiyor. Kerem’in mental kapasitesi yetmiyor diye ben bugün maç 2-2 biter mi diye düşünmek zorunda değilim. Aşağıdaki pozisyona bakalım

Ekli dosyayı görüntüle 221053
Ekli dosyayı görüntüle 221055

Kerem şu pozisyonda skora gitmek istedi diye ben bu maçı gerile gerile izlemek zorunda değilim. Aynı pozisyonda iki kere Tete bir kere İcardi’yi bomboş yakalamak varken üç kişinin kucağından 25 metreden şut çekiyorsan eleştirini de yersin. Sonra yerli oyuncular eziliyor diye de ağlamazsın.

Atsa 3-0. Fişi çektin.

İki maçtır bir Kerem diğeri Muslera yüzünden rahat maç izleme ihtimalim olmadı. Buna mecbur değilim.

Tete ve İcardiye gol attırma şansı şurada kalecinin görüş açısı gayet açıkken plaseyle gol atmaktan çok daha fazla. Ama kral hep kaleyi düşünüyormuş ya o yüzden skora gidip rakibin kucağından şut çekti.
Kerem ordan 3 tane vursa 2‘sini gol yapar, tam onun pozisyonu kaleye baka baka istediği yere kesme sert şut atabiliyor. Daha önce Kasımpaşa’ya atmıştı, bir tane daha attığı var sanırım. Bu pozisyon için Kerem’i eleştirmem.

pası verememek, şutu kötü çekmek ayrı birşey, her maç istisnasız kritik pozisyonlarda tercih hatası yapmak ayrı birşey.

kimse kerem ıslıklansın demiyor ama her maç böyle işlere girip eleştirilmemek gibi birşey yok, neden eleştirdim diye bu adamı sevmiyor gitsin istiyor oluyorsun yani. eğriyle doğruyu karıştırmayın. adama en büyük zararı siz veriyorsunuz
ben keremi en çok eleştirenlerden biriyim, öyle fanboy falan değilim kafanda kurduğun gibi

çocuğun dün hatalı tek aksiyonu var onu bütün maç onu bekleyip üstüne 20 satır yazı yazanlardan değilim sadece.

Kerem ordan 3 tane vursa 2‘sini gol yapar, tam onun pozisyonu kaleye baka baka istediği yere kesme sert şut atabiliyor. Daha önce Kasımpaşa’ya atmıştı, bir tane daha attığı var sanırım. Bu pozisyon için Kerem’i eleştirmem.
Yanında Barış Alper olur atıyorum sağ taraftan bindiren Oliviera olur gider atarsın dersin ki versem zaten batıracaklar hadi tamam derim. Aksi takdirde maç 2-0 olup henüz rakip bitmemişken böyle büyük bir maçta sağında Tete bomboş , solunda İcardi bomboş senden daha rahat atabilecekken vurursan, olmaz eleştirirsin. 3-0 olur dakika 70 olur kimse konuşmaz

Diğer maçlarda da diğer takım arkadaşları bomboşken ezbere İcardi doluyken ona atmaya kalktı. Bir maçlık bir eleştiri değil bu, biraz hep ben kafasından çıkmak lazım

ben keremi en çok eleştirenlerden biriyim, öyle fanboy falan değilim asla

çocuğun dün hatalı tek aksiyonu var onu bütün maç onu bekleyip üstüne 20 satır yazı yazanlardan değilim sadece.
ben de hata yapsında gömeyim diye beklemiyorum adamı. ama her maç aynı eşikte takıldığı zaman bu artık kronikleştiği için haliyle eleştiriyorsun.

Boşuna moşuna tepki göstermiyor. Kerem’in mental kapasitesi yetmiyor diye ben bugün maç 2-2 biter mi diye düşünmek zorunda değilim. Aşağıdaki pozisyona bakalım

Ekli dosyayı görüntüle 221053
Ekli dosyayı görüntüle 221055

Kerem şu pozisyonda skora gitmek istedi diye ben bu maçı gerile gerile izlemek zorunda değilim. Aynı pozisyonda iki kere Tete bir kere İcardi’yi bomboş yakalamak varken üç kişinin kucağından 25 metreden şut çekiyorsan eleştirini de yersin. Sonra yerli oyuncular eziliyor diye de ağlamazsın.

Atsa 3-0. Fişi çektin.

İki maçtır bir Kerem diğeri Muslera yüzünden rahat maç izleme ihtimalim olmadı. Buna mecbur değilim.

Tete ve İcardiye gol attırma şansı şurada kalecinin görüş açısı gayet açıkken plaseyle gol atmaktan çok daha fazla. Ama kral hep kaleyi düşünüyormuş ya o yüzden skora gidip rakibin kucağından şut çekti.
Aynı maçta icardi geniş alanda 3e 2 yakaladı ortadan zaha koşarken topu gitti kaleciye pas verdi. Ortam tamamen müsait boşken.
İcardinin de mental kapasitesi yetmiyor heralde. Maçta 30 tane pozisyona giriyoruz şu atılsaydı böyle olmazdı diye en anlamsız yerden en anlamsızca durumu çekiyoruz.
2-0 olmuş bir maçın 3-0 olmasına gerek yok.
Adam girer girmez %100 pozisyon yaratıp gol oldu mu oldu.
Bitti gitti İcardi ziyech pozisyonunu yarayan oyuncu o iki oyuncuyu da geçelim geri kalan 13 oyuncuya bir bahane bulun. Herkes kendi görevini layıkıyla yapsa 2-0 lık maçta pozisyon vermeden gol yemezdin.

2-0 maç

Muslera kaleyi boşaltıp, 2-1'e getirmiş skoru

3-0 olmadı rahat izleyemedim, diye Kerem suçlu aynen.

Günah keçisi aramaya, önyargı ile bakmaya devam

Aynı maçta icardi geniş alanda 3e 2 yakaladı ortadan zaha koşarken topu gitti kaleciye pas verdi. Ortam tamamen müsait boşken.
İcardinin de mental kapasitesi yetmiyor heralde. Maçta 30 tane pozisyona giriyoruz şu atılsaydı böyle olmazdı diye en anlamsız yerden en anlamsızca durumu çekiyoruz.
2-0 olmuş bir maçın 3-0 olmasına gerek yok.
Adam girer girmez %100 pozisyon yaratıp gol oldu mu oldu.
Bitti gitti İcardi ziyech pozisyonunu yarayan oyuncu o iki oyuncuyu da geçelim geri kalan 13 oyuncuya bir bahane bulun. Herkes kendi görevini layıkıyla yapsa 2-0 lık maçta pozisyon vermeden gol yemezdin.
Muslera ne kadar suçluysa Kerem’de o kadar suçlu. Bu adamı niye eleştiriyorsunuz niye eleştiriyorsunuz diyene cevap verdim çok bariz.

İcardi karşılaştırması da çok bariz yanlış, İcardi’nin böyle bir pozisyonunu sayıyorsun 3 maçta bir, Kerem her maç basit oynama yerine yıldızlaşma çabasına giriyor Yunus’ta da vardı aynısı. Ve biz bu maçlarda fişleri çekemediğimiz için maç sonu gelmiyor ıkına ıkına bitiriyoruz.

Kaldı ki İcardi’de Temmuz’dan beri idmanlara girmesine rağmen hala fit olmama konusunda eleştiriyoruz. Eğriyle armutu karıştırıyorsunuz. Adamı kesin, yuhalayın ıslıklayın diyen yok. Yaptığı kötü bir alışkanlığı var, bunu aşamaması zarar veriyor ama söyleyince suçlu oluyorsun.

elit seviye ne acaba

kimse keremin içinden mbappe çıkacak dlte beklemiyor zaten

adam 13. olan takımın en iyisi

şampiyon takımın asist kralı

eksikleri olmasa arda gibi 1 sene sonunda bırakma bizi diye tag açılırdı reale gitmesin diye zaten
Isin ironisi, elit seviyeye ulasmiyorsa kendi cabalarindan oluyor. Madem desteklemiyorlar bos yapacak yere cenelerini tutsalarda olur. Bu kitlenin sayesinde her seferinde kendisini yeniden kanitlamak mecburiyetinde kaliyor. Bu olaylar olmasa daha iyi yerlerde olacak belkide dedikleri elit seviyesine ulasacak, cünkü panik yapmayacak oyun icinde. Gerci 2 senedir yaptklariyla coktan oralara geldi, dünkü oyunda bile girdikten sonra nekadar önemli oyuncu oldugunu gösterdi. 10 dk. icinde penaltiyi alip maci kopardi.

Son düzenleme:
Bayern 0-0 maçta tek kale oynarken yakaladığımız tek tük pozisyonda sağı solundaki adamlar bomboşken kontrada 25 metreden şut çekmeye kalkınca görücem sizi.

Eleştiri her oyuncuya olabilir ama son zamanlarda yapılanlar eleştiri değil.

Bizim için çok kıymetli bir oyuncu, sürekli hatalarından dersler çıkardı ve bulunduğu noktaya peri masalı misali geldi.

Daha çok sahip çıkmak gerek.

Kendisini sevmeyenlere gelsin. Aslanım benim, kapak ustası oldu 3 yıldır.

tapatalk_1673434902160.webp

Icardi ve memeleri oldukça yoruldu. Bugün sendeyiz kaptan. Boş yapma, basit oyna.

Vurduğun gol olsun Türk futbolunun starı.

keremin futbolunu bende sevmiyorum fakat 3 senede 50+ gol katkısı sağlamış 24 yaşındaki topçuyu ıslıklamak felan olacak iş değil.

önce zaha vs. kerem kadar katkı sağlayacak sonra formayı alacak. emeğe saygı...

Eleştiri: Kerem topla oynarken bakış açısını biraz daha genişletmeli ve sağına soluna daha dikkatli bakmalı.

Eleştiri değil: Kerem senin ayağına, oynayacağın topa vs.

Hakaret etmeden, takıma küstürmeden eleştiri de mümkündür arkadaşlar. Aynısı Berkan Kutlu olayında da oldu, bir şeye kötü demek gayet basit. Küfretmeden yapılabilir.

Malesef son maçta Keremin eleştirilerden özellikle yuhalama olayından etkilendiğini hissettim, normal tabiki kim olsa etkilenir. Kendini toparlayıp taraftara kulağını tıkayıp işini yapmalı, sen işini yap gol ve asistletine devam et, senden iyi yerli oyuncumuz yok değerini bilen biliyor.

SM-A525F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt