#7 Kerem Aktürkoğlu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bende kızıyorum bazen çıdlırtıyor ama kızılacak yuhlanacak adam değil. Zaha Tete Ndombele varken bu adama laf söylemek haksızlık.

en azından 2-3 maç yedek durması gerekiyordu ama hoca yapamadı. çok kişi fayda değil zarar getireceğini gördü. oyuncu idaresi saçma sapan bir hal aldı.
100% haklisin. Sezon basi besiktasli amcan aynen bunu dedi, okan buruk‘un oyuncu idaresi sampiyonlugunuzu beliryecek diye. Okan buruk‘da malesef net yapamadi.

Fred’den fazla ceza verilirse şaşırmam.
İkinci sarıdan atıldı, nasıl olur, demeyin. Herşey beklenir bu fenerasyondan.
Nasılsa yönetim yok.

Kendisinin girdiği pozisyona diğerleri giremiyor. Ama öyle formsuz ki girdiği pozisyonları atamıyor. 1-2 maç kenarda oturursa kafayı resetler belki.

Son 13 maçta 2 golü falan var ama her maç ilk 11 başlayıp saç baş yoldurmalı.

En iyi Türk futbolcu olan Kerem dün koyduğu karakterden ötürü gözümde daha fazla değer kazanmıştır. Taraftarların da artık biraz daha olumlu yaklaşacağını düşünüyorum kendisine.

Defansla göz göze gelmeden, kimseden habersiz yaptığı boş koşulara bayılıyorum.

Çıldırıyorum evde.. Çıldırt bizi Kerem.. Vur kalecinin göbeğine göbeğine.. :yoji:

Herhangi bi almanya altyapili türk kanat > kerem
Aynen Hollanda alt yapılısını da gördük. Dün top ezmekte üstüne yoktu. Bu kadar boş oyuncu hayatımda görmedim. Valla çok bayıldığımdan değil ama sevseniz de, sövseniz de bu adam en iyi Türk futbolcu benim gözümde. Adam her sezon çift haneli gol asist sayılarına ulaşıyor.

En çok gol kaçıran ama en çok pozisyona giren, en çok gol koklayan futbolcu.

Kerem kadar ısrar edip sabrettigimiz ikinci topçu yok belki ondandır diye düşünmeye başladım ben.
Yazacaktım unuttum. Aslında ısrar ve sabır çok önemli. Bu çoğu oyuncuya yapılmaz çünkü çoğu oyuncu bu gibi durumlarda sinip kabuğuna çekiliyor. Kerem isyankar bir karakter. Kendisi dahil herkese, her şeye inat yeniden ayağa kalkıyor. Mevcut formu berbat ama ritmini bulunca yine en değerli oyunculardan biri olacaktır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt