- 3 Temmuz 2012
- 138.387
- 87.144
- 5.338
namazı eda edip yat keremcım gec oldu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
namazı eda edip yat keremcım gec oldu
Bence mükemmeldi oyun içinde, Bjk maçlarını seviyor.
Sadece adam seçmese daha iyi. İcardi olduğunda fır dönüyor şurda adamı kaderine terk etmiş.
Maç içindeyken de böyle düşündüm. Çalımlar güzel ama o çalım pozisyonuna kadar yaklaşması lazımdı. Çok alakasız izledi uzaktan. Maçtaki tek yanlışı belki de buyduköhn pas atamamıs
twiti paylastıgın adamın profilini incele
adam en dogru pozisyonda duruyor rakibini ekarte etmıs direk gol pozisyonuna gecmısMaç içindeyken de böyle düşündüm. Çalımlar güzel ama o çalım pozisyonuna kadar yaklaşması lazımdı. Çok alakasız izledi uzaktan.
Video karşıma çıkmadı videoyu özellikle atmak için aradım.
Çalım pozisyonuna kadar yaklaşması lazımdı dedim. Son pozisyona yönelik bir eleştirim olmadı. Şurada çalım işleri başlamadan açı araması daha iyi olurdu. Sabit düz koştu.adam en dogru pozisyonda duruyor rakibini ekarte etmıs direk gol pozisyonuna gecmıs
köhn ise topukla pas atıyor siddetli gitmiyor yanlıs yere gidiyor
Ekli dosyayı görüntüle 236822
Hocam Fernando Reges bu yüzden çok büyük topçu oldu. OS’de Ndiaye ve Tolga Ciğerci gibi iki oyun zekası düşük adamla oynarken top ayağına gelir gelmez pas açısına geliyordu. Analizleri de vardı da çok arşive inmek lazım. Ben sahada bir oyuncuyu 3 kişi sıkıştırdığında oyuncuların direkt pas açısına girmesini tercih ediyorum.kerem orda daha nereye koşacak yaw
eleştirilecek son şeyi topsuz oyunu
1 tane takıntılı embesil hesap açmış toptan bi bok anlamadan sallıyor işte
Bukadar hedef haline gelirsen en iyi yaptiklarinida unutursun. Pozisyona girince hep acaba atamasam bu sefer ne gelecek basima modunda. Örnegin antalya macinda 2ci penalti böyle kacti. Orada bile rahat degildi kafasi iki tane gol atmasina ragmen. Bitiriciligi tamamen geri gelmesi icin antalya maci gibi 2 3 mac gecirmesi lazim arka arkaya.Köhn orada yoruldu ondan veremedi yoksa öne salabilirdi.
Onun dışında Kerem eski bitiriciliğini kaybetti, neden bilmiyorum. En az 10 net pozisyon kaçırdı bu sezon, net dediğim bayağı net.
En büyük özelliği her türlü bitirebilmesiydi.
icardi köşe de izlesinpas vermiyor wilfe