#7 Kerem Aktürkoğlu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dk 1 bjk topla cıkarken kerem araya giriyor ve topu kazanıyor bizim topcuya oynuyor sonra korner kazanıyoruz ve golü buluyoruz

macı böylelikle kerem aldırmıs oluyor

@Enis Sever

Bence mükemmeldi oyun içinde, Bjk maçlarını seviyor.

Sadece adam seçmese daha iyi. İcardi olduğunda fır dönüyor şurda adamı kaderine terk etmiş.

köhn pas atamamıs

twiti paylastıgın adamın profilini incele
Maç içindeyken de böyle düşündüm. Çalımlar güzel ama o çalım pozisyonuna kadar yaklaşması lazımdı. Çok alakasız izledi uzaktan. Maçtaki tek yanlışı belki de buydu

Video karşıma çıkmadı videoyu özellikle atmak için aradım. Dolayısıyla videoyu paylaşan adamın düşünceleri benim düşüncelerimi de kapsamıyor.

Maç içindeyken de böyle düşündüm. Çalımlar güzel ama o çalım pozisyonuna kadar yaklaşması lazımdı. Çok alakasız izledi uzaktan.

Video karşıma çıkmadı videoyu özellikle atmak için aradım.
adam en dogru pozisyonda duruyor rakibini ekarte etmıs direk gol pozisyonuna gecmıs

köhn ise topukla pas atıyor siddetli gitmiyor yanlıs yere gidiyor

Screenshot_25.webp

adam en dogru pozisyonda duruyor rakibini ekarte etmıs direk gol pozisyonuna gecmıs

köhn ise topukla pas atıyor siddetli gitmiyor yanlıs yere gidiyor

Ekli dosyayı görüntüle 236822
Çalım pozisyonuna kadar yaklaşması lazımdı dedim. Son pozisyona yönelik bir eleştirim olmadı. Şurada çalım işleri başlamadan açı araması daha iyi olurdu. Sabit düz koştu.

IMG_4308.webp

kerem orda daha nereye koşacak yaw

eleştirilecek son şeyi topsuz oyunu

1 tane takıntılı embesil hesap açmış toptan bi bok anlamadan sallıyor işte

Kerem bazen 3. lig seviyesinde hareketler yapıyor. Bazen de alıp götürüyor. Dengesiz bir performansı var. Top Kerem'e gelirken bazen o kadar kötü bir şekilde kontrol edemiyor ki topun nereye gittiği belli değil.

Köhn orada yoruldu ondan veremedi yoksa öne salabilirdi.

Onun dışında Kerem eski bitiriciliğini kaybetti, neden bilmiyorum. En az 10 net pozisyon kaçırdı bu sezon, net dediğim bayağı net.

En büyük özelliği her türlü bitirebilmesiydi.

kerem orda daha nereye koşacak yaw

eleştirilecek son şeyi topsuz oyunu

1 tane takıntılı embesil hesap açmış toptan bi bok anlamadan sallıyor işte
Hocam Fernando Reges bu yüzden çok büyük topçu oldu. OS’de Ndiaye ve Tolga Ciğerci gibi iki oyun zekası düşük adamla oynarken top ayağına gelir gelmez pas açısına geliyordu. Analizleri de vardı da çok arşive inmek lazım. Ben sahada bir oyuncuyu 3 kişi sıkıştırdığında oyuncuların direkt pas açısına girmesini tercih ediyorum.

Köhn orada yoruldu ondan veremedi yoksa öne salabilirdi.

Onun dışında Kerem eski bitiriciliğini kaybetti, neden bilmiyorum. En az 10 net pozisyon kaçırdı bu sezon, net dediğim bayağı net.

En büyük özelliği her türlü bitirebilmesiydi.
Bukadar hedef haline gelirsen en iyi yaptiklarinida unutursun. Pozisyona girince hep acaba atamasam bu sefer ne gelecek basima modunda. Örnegin antalya macinda 2ci penalti böyle kacti. Orada bile rahat degildi kafasi iki tane gol atmasina ragmen. Bitiriciligi tamamen geri gelmesi icin antalya maci gibi 2 3 mac gecirmesi lazim arka arkaya.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt