#7 Kerem Aktürkoğlu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Topu biz taca atarak evet Fenerbahçe savunduğu konuda haklı mı diyecektik. Kafası mı güzel

Altyapı travması olan biri için çoluk çocuğa gol atmayı gereksiz bulması gayet normal bir durum, eleştirecek bir durum görmüyorum. Çok önemli bir konu değil bence. Bunu Icardi yapsaydı kimse eleştirmezdi, Kerem diye eleştiriliyor.

Yahu ne alakası var.icardife yapsaydı tepki alırdı.

Gerçekten inanılır gibi değil..yahu bu genç dediğin adamlar çıkmayacak o zaman maça..
Ben sana söyliyim keremede söyliyim bu genç dediğiniz adamlar Galatasaraydan adım gibi eminim nefret ediyorlardır..

Yeter yahu başkanından yönetimine oyuncusuna kadar yeter arkadaş.Körmüsünüz olan biteni görmüyormusunuz..
Bu hakemlerin tutumu,kurulların tutumu falan çok normal yahu.
Hala bize karşı nefret boyutlarının farkına varmayan yöneticiler oyuncular mevcut.Çıldırmamak elde değil.
İnşallah şampiyonluk gitmez.Gidersede alayı gitsin bu klüpden.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ruj2.png
Ruj.png

kerem'i tavrından dolayı eleştirmeyen azınlık taraftarlardanım .
* karşımda birilerinin ekmek parası uğruna mecburi maşası olmuş piyon gibi sahaya sürülüp aslanın önüne atılan öğlen maça çıkıp apar topar uçağa bindirilip yollanmış bebeler var gururlarını daha fazla kırmak istememiş.
* kerem'in hareketsiz kalması gole sevinmemesi iddiaları doğruluyor gibi.
* icardi'nin gol atmasına kızılmaz buna kimsenin hakkı yok çünkü tff fenerin oyuncağı olmuş maçın 0-0 iken tatil edilmesi anormal biçimde aleyhimize verilecek kararları da kökten kesti ( maç tekrarı gibi)

o yüzden ben kerem'i eleştirmiyorum yalnız bizim takım onu neden dinlemedi onu da anlamadım adeta ilk dakikadan uzun topla gol çalışılmış gibi pozisyon oluşturuldu ve gol geldi.
kerem kendi başına bu kararı almamıştır diye düşünüyorum ya da almışsa diğerlerinin uymasını bekliyorsa hata yapıyor. sonuçta ucunda kupa olan resmi maça çıkılmış her senaryoya hazırlıklı olunması gerekirdi.

mesaj eklemesi yapayım edit olmuyordu (hala üyeliğim onaylanmadığı için)
oyuncumuz icardi bile sahaya çıkan o çocuklara teselli olsun diye onlar sahayı terk ederken gülümseyerek alkışladı.
düşünsene 17 yaşındasın cimbom as takımıyla maça çıkıyorsun ve forma alıp imza almak istediğin ama bundan engellendiğin dünya yıldızı seni alkışlıyor. icardi de bunun farkındaydı sanırım

Fenerli şerefsizlerin ortaya attığı bariz yalandan dolayı kendi oyuncusuna saldırmak için fırsat kollayan herkesi kınıyorum. Kerem'i sevmiyor olabilirsiniz ama Fenerli itlerin sözüyle de kendi oyuncunuza tavır alamazsanız. Ali Koç'un kirli oyunlarına bu kadar basit alet olmayın artık.

"Emirhan'ın anlattığı gibi bir diyalog yok. Ben kardeşimize ‘hoş geldiniz’ dedim. 'Sizlik bir şey yok. Üzülmenize ve kafanıza takmanıza gerek yok' ifadesini kullandım. Bu konuşma sırasında Fenerbahçeli kardeşimiz başka yöne bakıyordu"

(Yasaklı kaynak)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt