#7 Kerem Aktürkoğlu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu arada dediğim gibi bizim yedekte topu söküp alabilecek herifler olmadığı için şaban gibi rakip kalemizde bitiyor.

Ne olursa olsun seneye yedeklere genç de olsa bir çapa oyuncu gerekiyor, bizim ligde yapışık futbol oynanıyor eğer fenere oynanan gibi açık futbol oynansa her sene şubatta şampiyon oluruz,

Bence medya onu gereksiz yere savunuyor. Taraftarlar onu eleştiriyorsa bu boşuna değildir.Takım için ne kadar faydalı ve önemli olduğu ortada.. ama bu eleştirilmeyeceği anlamına gelmiyor.

Bazıları yabancı oyuncuların aynı şekilde eleştirilmediğini iddia ediyor - ben öyle düşünmüyorum. Eleştiri kültürü Galatasaray taraftarının genlerinde var ve bu faydalı bir şey.

Artık vakti geldi Icardi'yle beraber en sert virajlarda sorumluluk almayı seviyor bugün beklentim var.

Bu adam sol açıktan baska her yerde oynuyor bir tek orda oynamiyor

Attığı paslar zaten ezbere. Artık kizamiyorumda

Kerem Akturkoglu ligin ikinci yarisinda kayip. Ne olacak bu hali merak ediyorum.

Ayurer den bile kötü, düşünün artık.

Bunun böyle olacağı zaten belliydi.. Rakibin sağ beki en ufak baskıyı yapsa dağılıyor , fiziken eziliyor..Soldan tek hiçbir atağımız yok ve oradan çıkamıyoruz ve BAY'ın canı çıktı sağ kanatta..

Geçen hafta Zaha Hatay maçında kötü oynadı evet ama Kerem ne yaptı.. Onun öncesi Kasımpaşa maçında Kerem yine rezaletti ama Zaha maçı kurtardı..

Yazıklar olsun Okan Buruk..

Kesinlikle sahanın en kötüsü, ikinci yarıya başlamamalı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt