#7 Kerem Aktürkoğlu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Son vuruslarda neden daglara taslara atiyor anlamiyorum , elin adami tak diye geciriyor bizim Kerem kaleci ile karsi karsiya cok kaciriyor. Yine de verdigi efor takdir edilmesi gerekir ama iste Sane-Coman gibi oyuncularla Kerem'in farki ortaya cikiyor bu tur maclarda.

Son vuruslarda neden daglara taslara atiyor anlamiyorum , elin adami tak diye geciriyor bizim Kerem kaleci ile karsi karsiya cok kaciriyor. Yine de verdigi efor takdir edilmesi gerekir ama iste Sane-Coman gibi oyuncularla Kerem'in farki ortaya cikiyor bu tur maclarda.
sane ve coman gibi sadece top gelince oynasa etkılı olabilir son vurusları

deli dana gibi press taktigi yapıyor

sane ve coman gibi sadece top gelince oynasa etkılı olabilir son vurusları

deli dana gibi press taktigi yapıyor
Daha 10. dkda daha taşa vurdu. Kopenhag maçının ilk yarısında da 10 tane daha taşa atmıştı. Presle alakasi yok kaliteyle alakali.

İkinci yarılarda hep full oynadığı için ister istemez düşüyor, maç başlarında panik ve stresyen kaçırıyor gibime geldi. İç sahada daha fazla baskı hissediyor.

Yapiyor orasi takdir edilmesi gerekiyor dedim zaten, ama ilk yaridaki kacirdiklari da bu seviyeye yakismiyor.
Vuruşu güzeldi bir tanesinde. Hücum kanallarında çok iyi boşluklar buluyor her zaman. Ilk 10 dakikada 3 tane net pozisyona girdi bayerne karşı. Her maç da buluyor bu fırsatları.

Özellikle solla vurduğunu net atması lazımdı ama yapacak bir şey yok.

Skor yapmadigi her maç saç baş yoldurtuyor.

kaçırdıkları bir tarafa yediğimiz ikinci golde bekine yardım etme tenezzülünde bulunmayışı kabul edilebilir değil. zaha kötüydü ama her pozisyon kazım’ın yardımındaydı. maçın olumsuz anlamda kaderini değiştirdi kerem. yazık oldu.
Bende bunun dedim. 2. Golde geri gelmedi. 60 da cikmaliydi

Vuruşu güzeldi bir tanesinde. Hücum kanallarında çok iyi boşluklar buluyor her zaman. Ilk 10 dakikada 3 tane net pozisyona girdi bayerne karşı. Her maç da buluyor bu fırsatları.

Özellikle solla vurduğunu net atması lazımdı ama yapacak bir şey yok.
Seken topta kalecinin üstünden asirtilacak toptu orda cildirdim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt