- 18 Temmuz 2009
- 81.823
- 238.895
- 5.093
Sola geçtiğinde bitmişti adam, golde de geri koşmadı.
Enerjisini doğru kullanmak lazım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
10 numara olmuş diyebiliriz.Sola geçtiğinde bitmişti adam, golde de geri koşmadı.
sane ve coman gibi sadece top gelince oynasa etkılı olabilir son vuruslarıSon vuruslarda neden daglara taslara atiyor anlamiyorum , elin adami tak diye geciriyor bizim Kerem kaleci ile karsi karsiya cok kaciriyor. Yine de verdigi efor takdir edilmesi gerekir ama iste Sane-Coman gibi oyuncularla Kerem'in farki ortaya cikiyor bu tur maclarda.
Uza ula tadım kaçıkhelal fbli oguzhan
Yapiyor orasi takdir edilmesi gerekiyor dedim zaten, ama ilk yaridaki kacirdiklari da bu seviyeye yakismiyor.sane ve coman gibi sadece top gelince oynasa etkılı olabilir son vurusları
deli dana gibi press taktigi yapıyor
Daha 10. dkda daha taşa vurdu. Kopenhag maçının ilk yarısında da 10 tane daha taşa atmıştı. Presle alakasi yok kaliteyle alakali.sane ve coman gibi sadece top gelince oynasa etkılı olabilir son vurusları
deli dana gibi press taktigi yapıyor
İkinci yarılarda hep full oynadığı için ister istemez düşüyor, maç başlarında panik ve stresyen kaçırıyor gibime geldi. İç sahada daha fazla baskı hissediyor.Son vuruslarda neden daglara taslara atiyor anlamiyorum , elin adami tak diye geciriyor bizim Kerem kaleci ile karsi karsiya cok kaciriyor. Yine de verdigi efor takdir edilmesi gerekir ama iste Sane-Coman gibi oyuncularla Kerem'in farki ortaya cikiyor bu tur maclarda.
Fener'de olsa heykelini dikmek isterlerdi muhtemelen.Milletin ağzının suyu akıyordur.
Muhteşem bir güç.
Vuruşu güzeldi bir tanesinde. Hücum kanallarında çok iyi boşluklar buluyor her zaman. Ilk 10 dakikada 3 tane net pozisyona girdi bayerne karşı. Her maç da buluyor bu fırsatları.Yapiyor orasi takdir edilmesi gerekiyor dedim zaten, ama ilk yaridaki kacirdiklari da bu seviyeye yakismiyor.
Bende bunun dedim. 2. Golde geri gelmedi. 60 da cikmaliydikaçırdıkları bir tarafa yediğimiz ikinci golde bekine yardım etme tenezzülünde bulunmayışı kabul edilebilir değil. zaha kötüydü ama her pozisyon kazım’ın yardımındaydı. maçın olumsuz anlamda kaderini değiştirdi kerem. yazık oldu.
Seken topta kalecinin üstünden asirtilacak toptu orda cildirdimVuruşu güzeldi bir tanesinde. Hücum kanallarında çok iyi boşluklar buluyor her zaman. Ilk 10 dakikada 3 tane net pozisyona girdi bayerne karşı. Her maç da buluyor bu fırsatları.
Özellikle solla vurduğunu net atması lazımdı ama yapacak bir şey yok.
Beceri o şans değil yavİyiydi
Şanslı olsa her maç tabela yapar