#7 Kerem Aktürkoğlu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hakkını yiyor İtalyan saçma sapan ısrarları yüzünden.

Hollanda'ya karşı yine Kenan ve Arda ile çıkarsa paket oluruz.

Hollanda defansını çabukluk ve maç önü dualarıyla deler geçer, Kenan bebesi yedek kalmalı.

hollanda da Ake falan çok ileri çıkıyorlar Bek profili olmamalarına rağmen ordan BAY - dengesizlikten Kerem (kenan yerine) iş yapabilir.

Hakanda derin top atabilme özelliği var (dün çok eksikti o özellik açıkçası - BAY devreye giremedi hiç)

Kerem'i metal olarak büyük bir sıkıntısı var. Hareketleri belli ediyor. Büyük ihtimal ile ligte ki olaylar nedeniyle. Bizim etkimiz de var. Duygusal bir çocuk belli. O süreci atlatamamış. Soyunma odası ya da maç sonu görüntülerine bakıyorum Kerem genelde sessiz. Bu çocuğa yardım etmeliyiz kulüp olarak. Bir yardım almalı bence.

Kenan dökülüyor, Kerem ilk 11'e giremiyor Sampiyon bir takimdan gelmesine ragmen. Ayrica Baris ile cok daha uyumlu isler yapabilir. Bence Hollanda'ya karsi ilk 11'de baslamazsa buyuk haksizlik yapilmis olur, dunku macta bile hem defans hem de cikislarda cok guzel isler yapti kisa zamanda.

Avrupa’da acayip tutuluyor. Euro, CL resmi hesapları bile bir hareket yapsa da paylaşsak diye bekliyor. Ikonik harry potter sevinci ve Manu ya attığı gol onu öne çıkardı

Kerem'i metal olarak büyük bir sıkıntısı var. Hareketleri belli ediyor. Büyük ihtimal ile ligte ki olaylar nedeniyle. Bizim etkimiz de var. Duygusal bir çocuk belli. O süreci atlatamamış. Soyunma odası ya da maç sonu görüntülerine bakıyorum Kerem genelde sessiz. Bu çocuğa yardım etmeliyiz kulüp olarak. Bir yardım almalı bence.
Yoo dün halay cekiyordu

Türkiyenin en iyi kanat oyuncularına sahibiz. Barış Alper Yılmaz ve Kerem Aktürkoğlu bizim Sağ ve Sol Açıklarımız. Bundan daha büyük bir lüks olamaz herhalde 20240703_141326.jpg

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyuna girdi hareket kattı turnuva boyunca Kenan denen çöpün arkasında kalmamalıydı.

bildiğimiz gibi,

yine pozisyon harcama ustası.

Umarım avrupaya transferi bir an önce neticelenir ve eksik olan özelliklerini de avrupada geliştirir.

yolu açık olsun

pozisyonları mıknatıs gibi çekiyor, ne kadar kırılma anı, kritik bir atak olsa finalde hep kerem'in ayağında top :D

büyük bir şanssızlık

Turnuva öncesi bir İtalyan takımına satsaydık her maç 90 dakika oynardı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt