#7 Kerem Aktürkoğlu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
10 12 milyon gibi komik rakamlara satılırsa bilinki yönetim icinde fenerliler vardır

Kenan 2 maçtır hiçbirşey yapamadı bu adamı neden denemiyorsun anlamıyorum.Ferdiyi geçemedi diye berwingi çıkardı herif 45.dkda bizdeki sol kanattan 1 atak bile yapamadık kenan varken çıkarmadı.

Bence Kerem'in son vuruşları kötü değil heyecan yapıyor artık çok linç yediği için yoksa bir kanat oyuncusuna göre baya iyi vuruyor toplara.
Aynen öyle bi adami sürekli eleştirirsen ulan der bende bi sıkıntı mi var der. Geldiği zaman ve sonraki sezonları hatırlıyorum gayette iyiydi bitiriciliği. Bu sene aşırı linç yedi. Taraftar yuhladi statta empati kurmak lazım yaşadıkları kolay değil.

Her girdiginde ben burdayim dedi. Guzel piyasa yapti. Satilmasa da uzulmem ama. Cok seviyorum bu cocugu.

Port maçının en iyisiydi sonra kestiler adamı bugün de 2 olana kadar almadı herif. Kenan hiç bi şey yapmadan dolandı boş boş kerem girdi 20 dkda 50 tane aksiyon yarattı. Hakkını yediler keremin
zaha kalacaksa gitmeli ama kerem

kerem hareketli iyi hoşta çerçeveyi tutturamıyor işte geldi abi sana tamam önün kalabalıkta bir yolunu bul at onu ya. Kafa vuruşu da tırttı. Çerçeveye gol çalışması yapması şart.

Her girdiğinde sahanın en tehlikeli 2 isminden biri oldu. Bu yaz Avrupa’dan tatmin edici bir teklif alamıyorsa menajerini değiştirsin. Bu sene düştüğü oldu ama en kötü haliyle bile çok tehlikeli.

Bana kalsa 11 oynayan tüm oyuncular kalmalı. Ama gitmekte çok ısrarcı olan varsa, değerini bulması kaydıyla gitmesinde sakınca yok.

Hollanda maçını Kenan' ın yerine girsin diye kudurarak izledim adeta. Hele 1-0 dan sonra takımın tam ihtiyaç duyduğu adamdı. İkinci yarıya Kerem ile başlasak, 2-3 ü bulmamız işten bile değildi. Hollanda takımının genel defans anlayışı ve ağır defans oyuncuları tam Kerem' e göreydi, yazık oldu.

Yalnız bizdeki muhtemel geleceği için pek iyimser olamıyorum, tam bir kısır döngüye girmiş durumda maalesef. Bir kanat oyuncusu gibi değil de sola devrik oyun kurucu gibi veya bazen kanat-forvet gibi oynuyor. Top almak için sürekli merkeze girip orada erken kilit pas denemeleriyle filan çoğu defa faydadan çok zarar veriyor; kenarda topla buluştuğu durumlarda da derhal merkeze dripling yapıyor veya direkt İcardi' yi arıyor. Bunları MT de yapabilir, çünkü MT genelde önemli maçları baskın değil, 'under dog' taraf olarak oynuyor, orta sahayı da üç kişiyle tutuyor.

Kaçırdığı gollere hiç laf etmedim, temel sorun o değil. Skor katkısı ile kamufle olan defoları, o katkının azalmasıyla daha çok gündeme geliyor, o kadar.

Belli ki takımda beyin rolünü benimsemiş ama herkes kafasına göre kendisine rol biçemez, herkes de her şeyi iyi düzeyde yapamaz. Kendisini 8 numara olarak tanımlayan Kaan' ı örnek almalı; yıllarca sağ-merkez stoper ve hoşlanmadığı sağbek olarak oynadı, oynamaya devam ediyor, ona rağmen elinden geleni vererek bir kariyer yapabildi. Kerem' in yapması gereken onunki kadar zor bir iş değil. Sadece bir kanat oyuncusunun oynaması gerektiği şekilde oynamaya çalışsa yetecek ki meziyetleri de en çok bu pozisyona uygun bir oyuncudur zaten.

Aslında en köklü çözüm, hocanın direkt 4-3-3 sistemine geçip daha dengeli bir oyuna yönelmesidir. Hep söylüyorum; Kerem dahil mevcut kanat oyuncularımızın tamamı kanat-forvet oynamaya çok daha yatkın adamlar...

Takımda tehlike yaratan 2-3 oyuncudan biri. Montella'yı maç planı için eleştirmem ama hamleleri daha erken yapabilirdi.
Neden hocalar gol yemeyi bekleyip oyuncu değistiriyor. Adamlar geliyor belli işte. 55 te filan yesek anlarımda 70 de yedik

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt