#7 Kerem Aktürkoğlu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
CL de kendini gösterdi. 2 manu maci 2 guzel gol

Euroda gol atti, her sure buldugunda tehlikeli idi. 18+ teklif gelmezse satilmamali

Millî takımda ilk 11 oynatılmamasına normalde isyan ederdi ama çocuk o kadar bıkmış ki sosyal medya trollerinden ve sahada ıslıklanmadan, ağzını bile açmadı

Son 5 dakikada girdiği aksiyona 80 dakika giremedi takım. Bu adam gol de kaçırsa, pas hatası da yapsa tehlike yaratıyor. Elinde başka silah var mı böyle? Yok. Seve seve oynatacaksın.

Şu çocuğun eksikleri ortada hep konuşuyoruz ama yapabildiklerini yapabilecek oyuncuyu almak için belki 70-80 milyon Euro para vermeyi göze alman lazım (Kvaratskhelia işte). Çok nadir özellikleri var.

Hem Barış hem Kerem bizdeyken ligde sırtımız kolay kolay yere gelmez, Avrupa'da da iddialı oluruz sürekli gelişiyorlar çünkü. Olsa geçen sezon olurlardı dememek lazım. İkisini de kaybetmemeliyiz.

Gülüp kalp attığına göre bu gidiyorum demek.

Muhtemelen Barış Alper satılır Kerem elde tutulur, olur da Oğuz Aydın alınırsa belki o zaman satılabilir Kerem de

Bir satış ne zaman başarılı bir satıştır? Mesela Boey’i 30+ rakama okutmak tek başına başarı mıdır? Bence değil. Çünkü yerini dolduramadın. Ancak yerini doldurabilirsen satış başarısından bahsedebiliriz. Ben eldeki genç oyuncuları çıkarmanın riskli olduğunu düşünüyorum. Bu yönetim sattıklarının yerini dolduramaz.

Şu çocuğun eksikleri ortada hep konuşuyoruz ama yapabildiklerini yapabilecek oyuncuyu almak için belki 70-80 milyon Euro para vermeyi göze alman lazım (Kvaratskhelia işte). Çok nadir özellikleri var.

Hem Barış hem Kerem bizdeyken ligde sırtımız kolay kolay yere gelmez, Avrupa'da da iddialı oluruz sürekli gelişiyorlar çünkü. Olsa geçen sezon olurlardı dememek lazım. İkisini de kaybetmemeliyiz.
Sen gittin Zaha'yı getirdin.Sırf verilen para çok görülmesin diye kerem'i kestin.İşte en baş saçmalık burada başladı.Geçen sezon için konuşuyorum kerem'i satarsın getirirsin Zaha'yı asla lafım olmaz.Icardi ile en iyi anlaşan pasörünü biranda yok ettin.Sonra azıcık sitem etti diye yerin dibine soktun.En rahat ettiği soldan alıp ortasahanın göbeğine koydun.Zaha için kerem'i öldürdün Allah rahmet eylesin.Umarım buradan bizim için döner ama çok zor.
Hadi Zaha bu sezon kurtarsın seni.Umarım Kerem'i aramayız.

Tete biraz iyi çıkmı olsa belkide Barış Alperide kaybedecektin.Şu an Barış diye bir oyuncudan bahsetmiyor olacaktık.Çok yanlış planlamalar yapılıyor umarım hayır olsun.

Son düzenleme:
Fatih Terim'in paylaşımı

"Aslan evlat, sana baktığım her an hissettiğim duygunun karşılığı: Gurur. Futboldaki yolculuğumuzun bizi bir araya getirdiği ilk günden bugüne yaşadığın gelişimi, eriştiğin olgunluğu ve dönüştüğün oyuncuyu izlemek her zaman çok özel. Bugün seni gördüğüm için çok mutlu oldum."

1720903641693.png

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt