#7 Kerem Aktürkoğlu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
derbi performansları için tutardım sırf. Belhanda'yı da bu yüzden severdik en kötü kavga dövüş çıkarıp psikolojik üstünlük sağlıyordu.

Ama keronun pas çıkarma zamanlaması ve şut balansı çalışması lazım. First touch kronikliğini kabullendik hadi de şunları düzeltebilir aylardır çok kötü böyle skor yapması zor. Kaç tane boş kaleyi net pozisyonu dağa taşa vurdu. Pasları da bir tık sert atıyor yada arkadaşının önüne veya arkasına düşüyor.
ben hazırlık maçlarında ve milli takımda daha aklı başında bir Kerem gördüm. Top kayıplarını azaltmış, direkt hücum düşünmektense paslaşmaya başlamış.

kardeşim talip yok mu hazır yabancı 14 olmuşken

Zaha'dan etkili olur dedim ama arkadaşı dışarı alalım.

Satılması gerekiyordu satmadık. Bunun yanında zaha gibi karın ağrısı da var.

gram geliştirmedi kendini, top kayıplarını dahada fazla yapıyor

Bu kadar fundamental eksigi olan bir futbolcu hic izlememistim Galatasarayda. Topu alisindan pas verisine kadar her seyi yanlis. Inanilmaz bozuyor butun oyunumuzu. 80. dakikadan sonra oyuna giriyorsa girsin, haricinde bu takimda yeri yok.

Maalesef özgüveni de kalmamış. Korkak oynuyor. İyi değil. Yolları ayırmak iki taraf için en doğrusu.

Allah kitap aşkına Kerem şu saçma sapan tek top oynama hevesini bırak artık. Garanti topları bile oynamayı beceremiyoruz, oyunu ele alamamışız ama tekrar tekrar o riskli pasları deneme artık. İsabeti de bulamıyorsun zaten, kendini de takımı da harcıyorsun be abicim

Şu adama “Ama pozisyona giriyor” diyenlerin kafasına kürekle vurmak istiyorum.

Peşpeşe 3 pozisyonda topu salakça pasla kaybetti. Geride Torreira, Savunma falan topu kapmak için götünü yırtıyor. Şu herif geri gelmeyi bırak kazanılan topu hunharca harcıyor.

Defolsun gitsin, yeter be

Şu adama “Ama pozisyona giriyor” diyenlerin kafasına kürekle vurmak istiyorum.

Peşpeşe 3 pozisyonda topu salakça pasla kaybetti. Geride Torreira, Savunma falan topu kapmak için götünü yırtıyor. Şu herif geri gelmeyi bırak kazanılan topu hunharca harcıyor.

Defolsun gitsin, yeter be
torreira hic bisey yapmıyor

tek pas deniyor verkaç deeniyor sadece kendisi yapıyor karşısındaki neteye koşu atmış bakmıyor bile veya o reaksiyonu veremiyor çünkğ birçok yönden eksik bu arkadaş tez vakitte elden çıkarmak lazım ulan takımda 5 tane kanat oyuncusu var elle tutulur barış harici tek bir adam yok yav

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt