#7 Kerem Aktürkoğlu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bütün hazırlık dönemi zaha denenmişken, böyle bir maçta 11 başlaması taraftar önüne atılması da yanlış.
Bu top kayıplarıyla normal şartlarda 11 oynaması mümkün değil orası ayrı

Eski keremi neden sevdik ? Topla mesafe kat edip adam geçiyordu. Şimdiki kerem napıyor? Durduğu yerden tek pasla kilit açmaya çalışıyor tabi yüzde 99 u top kaybı. Daha kaç yaşındasın abi sen koşmayı unuttun ?

Kimse 15 milyon Euroyu buna vermez deyince futbol cahilinden tut yetmediğim laf kalmamıştı bu konuda Keremciler tarafından.. Ama yiğidim istikrarını hiç bozmuyor..

Bu maçlardan sonra değeri 20 milyon Euro olmuştur bu futbol profesörlerine göre..

Keremim şampiyonluk kutlamasinda uzaklardan bir yerlerden türküler söyleniyor derken kendine ciddi tekliflerin geleceğini düşünüyordu..

Ama sorun şu ki Avrupa takımları kör değil.. Adana Demirspor , Alanya , Eyüp tarzı takımlar kendisini dört gözle bekliyor olabilir..

Formayı hak etmiyor ve kendisini de bunun farkında. Buna bağlı olarak yaşadığı bir psikolojik baskı var ve bu da hata yapmasına neden oluyor.

takım toparlayana kadar kaptanlık dahil tüm insiyatifi kereme verip al kardeşim sazı eline demeliyiz.

takımda başka gol atabilecek biri yok gibi geliyor bana

İlk dokunuşu ve pas kalitesi kesinlikle gelişmiyor, gerçekten max. potansiyeli bu demekki. Sadece ilk dokunuşunu 2 level üste çekse 30 milyonluk futbolcu olur ama hiç yok, kontrol ettiği anda bize top kaybına dönüyor. Sanmıyorum 10 bile verenin çıkacağını varsa değerlendirirler umarım.

Burda transfer dönemi boyunca çok duygusallık yapıldı işte gitmemesi gerekiyormuş falanmış. Niye gitmeyecek ya bırak gitsin halı saha topçusu işte adam çok net belli. Oyun aklı zayıf teknik yok top kontrolü yok pas verirken topa bomba muamelesi yapıyor avrupaya 15'e sat 2-3 yıla teneke vurur gönderirler bunu

ya kardeşim sende utanma duygusu yok mu hani gidiyordun sen yarım ağız vedalar filan yapıyorsun finalde yine takımda 11'desin hocandan torpilinle. Önünü açsak boş kaleye top yuvarlarsın ancak başka da skor bulacak halin yok her hamlen isabetsiz sonuçsuz.

Geçen sezon bin kere yazdım, Galatasaray'da misyonunu doldurdu artık iki taraf içinde değişim zamanı geldi diye. Yurtdışına gitse, hem biz para kazanacağız hem de kerem daha iyi performans verecek ama yok illa oyuncuyu bitirine kadar tutulacağız.

Oğuz gidince herkes bu Türk diye bunu sever oldu nedense gitmesinler falan. Biz Türk kalitesi arttırmalıyız evet ama bunu Kerem-Nelsson satıp kasaya 30 milyon sokup Emini kadroda tutup daha fazla şans vermekle yapabilirdik.

Oğuza 5 milyon teklif edeceğimize Mayıs ayında aynı 5 milyonla Eren Dinkçi alarak yapabilirdik. Sonra geç kaldınız diyince ne geç kalması auuvvv desinler

Oğuz gidince herkes bu Türk diye bunu sever oldu nedense gitmesinler falan. Biz Türk kalitesi arttırmalıyız evet ama bunu Kerem-Nelsson satıp kasaya 30 milyon sokup Emini kadroda tutup daha fazla şans vermekle yapabilirdik.

Oğuza 5 milyon teklif edeceğimize Mayıs ayında aynı 5 milyonla Eren Dinkçi alarak yapabilirdik. Sonra geç kaldınız diyince ne geç kalması auuvvv desinler

Kaçan balık büyük olurmuş. İster sofascore da bakın, ister footystats ta. Geçen yılın istatistiklerine göre ilk yarı daki iyi Kerem ile tüm yıla yayılan Oğuz Aydın'ın istatistikleri hemen hemen aynı. Oğuz iyi bir alternatif olacaktı bizim için.

Ben burada kaç defa yazdım. 1-2 milyona kaçırmayacaksınız bu oyuncuyu diye. O zaman Kerem'i savunanlar bize laf söyleyenler şimdi Kerem'e git diyor. Ecet Kerem gitmeli artık. Geçen yıl 2. Yarıdan sonra bitti. Ciddi bir düşüşe geçti. Bu saaten sonra da mucize beklemeye gerek yok. Kol kangren olmadan kesip atacaksın.

Şimdi 1-2 milyona kaçırdığımız adam yerine kaç milyonlar ödeyerek adam almaya çalışırız. Ha almazsak bu sene bol bol Ziyech, Kerem hatta Zaha'ya söyleniriz.

Kerem,

senin o ayağındaki beyaz banda

Aslan parçası.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Olum noldu sana böyle ya? 13. olduğumuz sene, 22 sezonundaki Kerem nerede Allah aşkına? Öz güvensiz, halsiz ve de umutsuz duruyorsun. Mental destek şart.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt