#7 Kerem Aktürkoğlu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arabistan'a git kardeşim bu kadar top kaybın anca orada göze batmaz

abicim sen imalı şarkılarınla hani gidiyordun? kimse almıyor mu seni?

en son araplara gitmek için menajerini de değiştin, onlar da mı istemedi?

şaka mısın 45 dk'da 14 top kaybı ile koskoca galatasaray'ı rezil edecek şeyler yapıyorsun?

Kaçan balık büyük olurmuş. İster sofascore da bakın, ister footystats ta. Geçen yılın istatistiklerine göre ilk yarı daki iyi Kerem ile tüm yıla yayılan Oğuz Aydın'ın istatistikleri hemen hemen aynı. Oğuz iyi bir alternatif olacaktı bizim için.

Ben burada kaç defa yazdım. 1-2 milyona kaçırmayacaksınız bu oyuncuyu diye. O zaman Kerem'i savunanlar bize laf söyleyenler şimdi Kerem'e git diyor. Ecet Kerem gitmeli artık. Geçen yıl 2. Yarıdan sonra bitti. Ciddi bir düşüşe geçti. Bu saaten sonra da mucize beklemeye gerek yok. Kol kangren olmadan kesip atacaksın.

Şimdi 1-2 milyona kaçırdığımız adam yerine kaç milyonlar ödeyerek adam almaya çalışırız. Ha almazsak bu sene bol bol Ziyech, Kerem hatta Zaha'ya söyleniriz.

Oğuz mesele değildi Oğuz bize gelsede zaten oynayamayacaktı fenerdede farklı durum olmayacak. Eren Dinkçi gibi fırsat vardı 5 milyona gitti adam.

geçiş yedirme üstadı mübarek.

beklenen teklifler de gelmedi anlaşılan

Keske satilsa. 1 tane olumlu is yapacak diye 10 tane olumsuz is yapiyor. Takima negatif enerji verdigini dusunuyorum.

Zaha ile rekabeti ikisine de yaramadı ikiside kendini ispat etmek isterken birisi sürekli pas hatası yapıyor diğeri de gereksiz çalım işine girişiyor top kayıpları yapiyorlar

SM-A515F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kerem'i de gönderin herkes yürüsün. Takıma hareket getirebilen tek isim.
Iki tane gol pozisyonu var ofsayttan dönen, ikisinde de kerem var. Baska pozisyonda yok macta. Top kaybi desen diger oyuncular en az onun kadar top kaybi yapmis ama ilk saldirilan kisi kendisi. Kesinlikle satilmali artik 7 - 8 m€ olsa bile, hepten zarar etmeden. Bu mobbingle istesede faydali olamaz bu saatten sonra.

ya kardeşim pozisyona girse ne olacak 20 küsür top kaybıyla başlaması muhtemel tonlarca atağı cenin dahi oluşturamadan yok ediyor. Gürcistan maçında boş kaleye yuvarlaması dışında en son ne zaman skor bulabilmiş buyrun gelin anlatın hadi. Mobbingmiş asıl bunun yüzünden Okan bey Zaha'yı mobbingliyor. Zaha tek devre kötü oynayınca hemen ertesi maç kesiyor evladı Kerem'i sokuyor evladı 3-4 maç kötü oynuyor yine de kadrodan çıkmıyor.

ya kardeşim pozisyona girse ne olacak 20 küsür top kaybıyla başlaması muhtemel tonlarca atağı cenin dahi oluşturamadan yok ediyor. Gürcistan maçında boş kaleye yuvarlaması dışında en son ne zaman skor bulabilmiş buyrun gelin anlatın hadi. Mobbingmiş asıl bunun yüzünden Okan bey Zaha'yı mobbingliyor. Zaha tek devre kötü oynayınca hemen ertesi maç kesiyor evladı Kerem'i sokuyor evladı 3-4 maç kötü oynuyor yine de kadrodan çıkmıyor.
Nasil cikmiyor kadrodan? Sezon finalinde son maclarda oynamadi. Mesele zaha kerem meselesi degil. Evet gürcüstan macidan beri skor yapmiyor, yapamiyor. Istediginiz noktaya getirdiniz herifi. 15m€ kazanmak varken artik 7m€ zor alirsin. Bencede satilmali artik cünkü kalirsa hic bi tarafa fayda saglamaz.

Maç sırasında en çok sövülen oyuncudur ama maç olmadığında da bunlar unutulup övülmeye başlanır.. Belhanda da böyleydi..

Nasil cikmiyor kadrodan? Sezon finalinde son maclarda oynamadi. Mesele zaha kerem meselesi degil. Evet gürcüstan macidan beri skor yapmiyor, yapamiyor. Istediginiz noktaya getirdiniz herifi. 15m€ kazanmak varken artik 7m€ zor alirsin. Bencede satilmali artik cünkü kalirsa hic bi tarafa fayda saglamaz.
ben mi getirdim Faruc? Histerik postlarla vakit kaybıma yol açma lütfen. yok bir de oynasaydı ondan önce tonlarca maçta rezaletliğini gözümüze soktu zaten. Muhteşem bir barış alper varken kerem mi oynayacaktı?

ben mi getirdim Faruc? Histerik postlarla vakit kaybıma yol açma lütfen. yok bir de oynasaydı ondan önce tonlarca maçta rezaletliğini gözümüze soktu zaten. Muhteşem bir barış alper varken kerem mi oynayacaktı?
He soktu, son 3 sezon en fazla gol atan en fazla asist yapan adam. Hep rezalet hep rezalet degilmi. Dedigim gibi satilmali, kalmasi kimseye fayda saglamaz artik. Kina yakin 15-20m€ luk adam icin belki 7m€ aliriz artik. Formda olmayinca elbette baskalari oynar, sorun o degil. Sorun jk macinda herkes ama herkes kötüyken yine hedef haline gelmesi. Neyse ya gercekten uzatmaya gerek yok.

He soktu, son 3 sezon en fazla gol atan en fazla asist yapan adam. Hep rezalet hep rezalet degilmi. Dedigim gibi satilmali, kalmasi kimseye fayda saglamaz artik. Kina yakin 15-20m€ luk adam icin belki 7m€ aliriz artik. Formda olmayinca elbette baskalari oynar, sorun o degil. Sorun jk macinda herkes ama herkes kötüyken yine hedef haline gelmesi. Neyse ya gercekten uzatmaya gerek yok.
yav ne miolarından bahsediyon farukelli menejerleriyle dört döndü yine takım bulamadı kendine yarım ağız gidiyorum ben çekiyor takım bulamıyor böyle de bir topçu işte. Kınaları da al yorganının altında ağla istediğin kadar gerçekleri çok iyi biliyorsun!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt