#7 Kerem Aktürkoğlu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
abicim sen imalı şarkılarınla hani gidiyordun? kimse almıyor mu seni?

en son araplara gitmek için menajerini de değiştin, onlar da mı istemedi?

şaka mısın 45 dk'da 14 top kaybı ile koskoca galatasaray'ı rezil edecek şeyler yapıyorsun Sonra da kufur ediyorsun.

Hadi abicim hadi...

Artik hemen gitmesi lazim eger soylenenler dogruysa hatta Hatay macindan once git lutfen, Hatay macinda da sakin forma falan giymeye tenezzul etme. Zaha senin yuzunden kusturuldu hala trip atiyor beyefendi.

Getir benim 13-14 milyonumu, sonra istedigin yerde futbola devam edebilirsin. Sende mutlu ol bizde olalim.

gitmek isteyen adamı rica minnet tutarsan ilk aksilikte böyle aptalca muhabbetlerle karşı karşıya kalırsın işte.

Artik hemen gitmesi lazim eger soylenenler dogruysa hatta Hatay macindan once git lutfen, Hatay macinda da sakin forma falan giymeye tenezzul etme. Zaha senin yuzunden kusturuldu hala trip atiyor beyefendi.

Getir benim 13-14 milyonumu, sonra istedigin yerde futbola devam edebilirsin. Sende mutlu ol bizde olalim.
aynen 13 14

:D

kerem'i çok severim haksızlık da yapıldı ama koskoca gs senin tribini daha fazla çekemez, git o zaman diyorum

Moderatör tarafında düzenlendi:

8 milyona bırakırım

veren yoksa napacaz
2 yil daha sozlesmesi var, tipis tipis isini yapacak kimse Galatasaray'dan buyuk degil. Galatasaray sayesinde ulke futbolunda milli takima kadar yukselmis bir oyuncu da cikip profesyonelce isini yapmaya ve herseyini vermeye devam edecek. O trip atacak diye biz ucuza hediye edecek degiliz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt