- 26 Eylül 2012
- 118.942
- 67.299
- 4.818
Bugün keyfim yerinde o yüzden tamamYok yukarda caferime anlattim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bugün keyfim yerinde o yüzden tamamYok yukarda caferime anlattim
Niye keyiflendin la.Bugün keyfim yerinde o yüzden tamam
Hafta sonu geldi ondanNiye keyiflendin la.
Araplara satarsak olur anca.Zaha satsak yeter keremden gelecek paraya ihtiyacimiz yok
tabiki degil,ama potansiyel vardı esas almamız gerekense eren dinkçiydiOğuz Kerem ile mukayese edilebilecek bir topçu değil bence
Eren çok iyi ama onun buralara düşmeyeceği belliydi. Erden Timur olsa ikna ederdi belkitabiki degil,ama potansiyel vardı esas almamız gerekense eren dinkçiydi
yanı yerli olarak yerıne birini alırsın ondan sonra keremi gönderelim dersin
ama burada herkes ergence konusuyor kerem gitsin apo gitsin
bizi gecen sene yerliler sampiyon yaptı herkes cabuk unuttu
Yeni takımıyla anlaştığı dönemde Erden Bey görevdeydi.Eren çok iyi ama onun buralara düşmeyeceği belliydi. Erden Timur olsa ikna ederdi belki
Vallah son zamanlarında transferle falan uğraşacak durumda değildi adam bence, dost bellediği kalleşlerden sırtına bıçak yemekle meşguldü o vakit.Yeni takımıyla anlaştığı dönemde Erden Bey görevdeydi.
Kafayla uzaklastirabilirdi ama kaanda cok acik verdi. Artik jelert yerine gecmeli.yediğimiz golde hatası var diyenler neyin kafasını yaşıyor
Çok değerli oyuncu bugün attığı golden bağımsız olarak söylüyorum, Ligde skora bu kadar yakın başka yerli oyuncu aklıma gelmiyor.
yediğimiz golde hatası var diyenler neyin kafasını yaşıyor
iyi de o hamlenin golle bir alakası yok.Kafayla uzaklastirabilirdi ama kaanda cok acik verdi. Artik jelert yerine gecmeli.
sen niye üstüne alındın? senin hatan mı dedik?Ya asıl sen neyin kafasını yaşıyorsun benim hatam mi gol ? Bomboş uzaklastiracagi topu adama hediye etti olmayacak pozisyon oldu