Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bir avrata gitmesi lazım. Topun üstünden atlama hastalığı başladı cocuktaRahatla artık birader. Hala dolmuşluk var diyorsun.
Ne yazik ki miBarışın becerisiyle attığı gol asist oluyor ne yazikki. İstatistik böyle birsey.
Yok iyiki gol oldu tabi Kerem bence ilk yarı iyi oynadı. O saçmalığı yapmasaydi. Sadece istatistik göz boyayan birşey anlaminda dedim. Herşeyi göstermiyor CafercimNe yazik ki mi
Keske berabere bitseydi de kerem asist yapmasaydi diyonuz dimi
Üzüldün herhaldeBarışın becerisiyle attığı gol asist oluyor ne yazikki. İstatistik böyle birsey.
Yok yukarda caferime anlattimÜzüldün herhalde
Topçumuza sahip çıkalım. Şuan Kerem'in takımdan gitmesi bize ne gibi fayda sağlar bir düşünelim. İlla bir şeyler bulup hater olmaya çalışmayın. Bak yaptığı asistten tut, topun üstünden atlama hastalığı diye sallamışsın bile. Avrata götürmekle çözülmez yani.Bir avrata gitmesi lazım. Topun üstünden atlama hastalığı başladı cocukta
3 kere topun üstünden altindan bıraktı neyi salladım Cengiz Bey. Gitmesin kalsın zaten okanball futboluna uygunTopçumuza sahip çıkalım. Şuan Kerem'in takımdan gitmesi bize ne gibi fayda sağlar bir düşünelim. İlla bir şeyler bulup hater olmaya çalışmayın. Bak yaptığı asistten tut, topun üstünden atlama hastalığı diye sallamışsın bile. Avrata götürmekle çözülmez yani.
Maçın da iyilerindendi.
Şu defans arkası koşuları biraz fazla yapmalı orda işe yarayacak biri. Onyekuru tarzı oynamalı. Topu durmadan alması gerekmiyoryediğimiz goldeki hatası olmasa var ya...
mis gibi oynadı yaw.
aşırı stresliydim k.bakma. milimol düzeyde dursun savunulduğunda bile zıvanadan çıkıyorum.Şu defans arkası koşuları biraz fazla yapmalı orda işe yarayacak biri. Onyekuru tarzı oynamalı. Topu durmadan alması gerekmiyor
Ben denizde oynuyorum onu Halim Bey. İzlemem gerekiyor mu.eğer iyi bir yerli oyuncu bulunup (oguz) alınamıyorsa bu adam istedigi kadar tribi osu busu olsun sezon sonu sana 10 gol 10 asist yazdırır
yani satanda satılsın diyende gitsin deve güreşi izlesin
Oğuz Kerem ile mukayese edilebilecek bir topçu değil benceeğer iyi bir yerli oyuncu bulunup (oguz) alınamıyorsa bu adam istedigi kadar tribi osu busu olsun sezon sonu sana 10 gol 10 asist yazdırır
yani satanda satılsın diyende gitsin deve güreşi izlesin
Yok yav sorun değil. Ben takıldım sanaaşırı stresliydim k.bakma. milimol düzeyde dursun savunulduğunda bile zıvanadan çıkıyorum.