#7 Kerem Aktürkoğlu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gayet iyi oynadı size geberik Ziyech lazım kanatta. Yerine iyi bir transfer yapılmadan Zaha ve Ziyech'e güvenerek kesinlikle satılmamalı.

Bir avrata gitmesi lazım. Topun üstünden atlama hastalığı başladı cocukta
Topçumuza sahip çıkalım. Şuan Kerem'in takımdan gitmesi bize ne gibi fayda sağlar bir düşünelim. İlla bir şeyler bulup hater olmaya çalışmayın. Bak yaptığı asistten tut, topun üstünden atlama hastalığı diye sallamışsın bile. Avrata götürmekle çözülmez yani.

Maçın da iyilerindendi.

Topçumuza sahip çıkalım. Şuan Kerem'in takımdan gitmesi bize ne gibi fayda sağlar bir düşünelim. İlla bir şeyler bulup hater olmaya çalışmayın. Bak yaptığı asistten tut, topun üstünden atlama hastalığı diye sallamışsın bile. Avrata götürmekle çözülmez yani.

Maçın da iyilerindendi.
3 kere topun üstünden altindan bıraktı neyi salladım Cengiz Bey. Gitmesin kalsın zaten okanball futboluna uygun

1723840846908.webp

eğer iyi bir yerli oyuncu bulunup (oguz) alınamıyorsa bu adam istedigi kadar tribi osu busu olsun sezon sonu sana 10 gol 10 asist yazdırır
yani satanda satılsın diyende gitsin deve güreşi izlesin

eğer iyi bir yerli oyuncu bulunup (oguz) alınamıyorsa bu adam istedigi kadar tribi osu busu olsun sezon sonu sana 10 gol 10 asist yazdırır
yani satanda satılsın diyende gitsin deve güreşi izlesin
Ben denizde oynuyorum onu Halim Bey. İzlemem gerekiyor mu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt