- 6 Mart 2015
- 4.327
- 2.942
- 1.413
2 sayfa yazı yazmışsın sayın admin ama görünen köy kılavuz istemez... adam çaktı hat-trick'i...Simdi durduk yere her milli mactan sonra Kerem dramina da gerek yok. Evet iyi oyuncuydu, maasina gore cok faydali isler de yapti ve yerli olmasi da avantajdi.
Neden ayrildi, nasil ayrildi, haftalarca konusuldu bunlari tekrar papagan gibi anlatmaya gerek yok. Bir defa taraftar tepkisinden cekinen ve bu sebeple aylarca trip attigi gunleri de unutmadik. Soyunma odasinda iddialara gore "bir daha bu formayi giyenin a... k..." diyen oyuncu denildi, tabi ne kadari dogru veya yalan biz disaridan bilemiyoruz, takimda kalsa bile taraftarin bir kismi da bu laflari unutmamisti ve kimse de artik takimda kalsa bile en azindan kaptan olmamasi gerektigini biliyordu. Zaten en ufak bir kotu macta yine hedef haline gelmesi buyuk olasilikti. Ona ragmen kendisine sahip cikan bir kitle hep mevcuttu.
Okan Buruk ayrica o uzulmesin diye Zaha'yi gonderdi bos sebepten dolayi takimdan, cikti aciklama yapti Kerem'in kalmasini istiyorum diye, ve herkes artik en azindan bu sezon kalacagini dusunmeye baslamisken son gun Kerem napti? Teklif gelir gelmez kostu ve gitti.
Gitmesi gerekiyor muydu? Kendisini sevenler kalmaliydi diyecektir. Sevmeyenler de iyi ki gitti der. Bunlar da cok normal o yuzden o hakliydi bu haksizti gibi seylere gerek yok.
Ayrica 12 milyon euro eder mi etmez mi diye bir cevap araniyorsa sunu soyleyebilirim; yonetime daha fazla teklif edildi de onlar mi kabul etmedi? Hayir, ederi demek buydu ki 12 milyon euroya satildi. Satmasaydik demesi kolay, bir defa Kerem kafaya koydu ve ayrilmak istiyorum demisti. O yuzden ayrilanin arkasindan aglamaya luzum yok. Yarin iki mac kotu oynasa bu defa ayni kisiler cikar yonetimi suclardi neden 12 milyon euroya satmadilar diye.
Kendisine de tekrar basarilar diliyorum ama su aglamayi veya baskalarini suclamayi da kesin bir zahmet.
"Gitmesi gerekiyor muydu? Kendisini sevenler kalmaliydi diyecektir. Sevmeyenler de iyi ki gitti der. Bunlar da cok normal o yuzden o hakliydi bu haksizti gibi seylere gerek yok."
Afedersin iyi ki gitti diyen desin artık iş işten geçti ama daha çok asa monte edecek Kerem Potter onlara. Bunu da bilsinler...