#7 Kerem Aktürkoğlu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Abi yapmayın Allah aşkına formsuz oldugu dönem de bile tam formunu yakalayan zahayi kesip keremi oynattı.

haksızlıktan kastım forma şansı değil taraftarın tavrı vs

zaha denen eşşeğe de fazlasıyla forma verildi hiçbir zaman iyi oynamadı form falan tutmadı o herif, 2 tane ekstra gol attı diye gerçekleri çarpıtmaktan başka bir şey yaptığınız yok

Kerem Beşiktaş maçı hariç hemen hemen bütün maçlarda takımın en iyilerindendi nasıl bir halisünasyon yaşıyorsunuz
Yemin ederim balik hafizali olmayin ya. Sizlerle ugrasmayim bir de. Surada son 3 aylik performansini bilmesek inanan cikar belki.

Tuz kokmuştu. 9 aydır gidiyorum gittim gidicem diyip herkesle kavga eden adam bence fazla bile kaldı. Oyunundan ziyade kafası kırık olduğundan ve herkesle kavgalı olmasından zaten bize zarar veriyordu. 27 top kaybını tek yarıda yapan bi adam. Kendisi açısından da bizim açımızdan da gayet iyi bir satış oldu. Montella özelinde ise, azıcık kafası çalışan TD elindeki oyuncu grubuna rağmen neler yapabiliyor, umarım başımızdaki TD izlemiştir.

Yani en büyük takımlar dışında diğer hiç bir takım Keremi yedeğe bırakamaz 11 oynar.
Bunu bugün değil hep söylüyorum. Böyle bir adamı Avrupadan 30 dan aşağı alamazsın.
Kadro mühendisliği sıfır bizim takımda.
Her sezon double double yapan en iyi oyuncunla telepatiyle anlaşan bir adamı böyle göndermek en kibarca Acziyettir.
Ban yemek istemiyorum.
Beğenmeyen boş arkadaşlara da şunu söylemek isterim Galatasaray efsane olacak bir oyuncusunu kaybetti.
Arda Turan bakın Kerem diyor, Kenan ya da Arda G demiyor.

Haaah simdi uzaktan izlersiniz boyle. Bedavaya oynayan her sezon cift rakamlarla skor katkisi yapan adami cerez parasina satan yonetim kadar onu stadda isliklayan taraftar en buyuk su lu.

Simdi oynayalim bakalim kanatsiz en kotu yarim sezon. Aklimiz basimiza gelsin

kerem'le okan buruk aynı takımda kalamazdı. ikisi de birbirinin iyi niyetini suistimal halindeydi. biri kötü oynarken bile oynatıp taraftarın önüne attı, öbürü milli takımda hiç yeltenmediği liderliği zorlayıp takım içinde huzursuzluk yarattı. ha kerem bence de çok çok iyi yerli oyuncu ve maddi getirisi çok daha yüksep parça, daha iyi hocayla takımda kalmasını isterdim de öyle bi durum olmadığına göre kerem'in gitmesi de iki taraf için de daha hayırlı oldu. bugün övenler yarın rize maçında gene sövecekti ne de olsa.

osimhen'in gelişinden sonra zaten sezonun en az yarısında yedek oturacak bi oyuncu olarak da kontratının son senesine girmesi sıkıntı yaşatacaktı, kalsa da nisan'da gideceğini söyleyen bi oyuncu olarak her şartta mutsuz olacaktı. zamanında gitmek için kendini yırtan hasan şaş da rica minnet tutulduktan sonra başka yuvası kalmayana kadar ayağında top tutamamıştı galatasaray'da. aynısını kerem'in bize, bizim kerem'e yaşatma hakkımız yoktu.

yolu bahtı açık olsun, inşallah burda herkesin hayal ettiği kadar büyük topçu olur da 60 milyonluk çıkış maddesinden gene para kazandırır eski takımına.

Yönetim topçusunun halini anlamıyor
Yerine adam hazırlamıyor
Ohooo bi sürü kanat var x nabacaz derse
Ötekisi 12 kişi mi oynayacaz derse herkes kıymete biner

Kerem maç içinde tepki alan birise alsa sanan kanıların aksine sevilen biriydi
Hepde öyle kalır fb mb yapmassa

geçen sezonki formsuzluğunda en büyük pay taraftarlığın manasını çözememiş galatasaraylı geçinen ruh emicilerdi... Ruh emiciler gidince sihrini göstermeye başlaması normaldir... biz yine dementorlarla burada kaldık.

Bu ruh emiciler doğaları gereği en kısa zamanda Barış'a çalışmaya başlayacaklar... Bu sefer kazanır mıyız bilmiyorum ama onu da koruyacağız.

taraftarın huyu rezalet zaten ama kerem de çok tribe girdi, bu kadar etkilendiği için ona da kızıyorum nacizane

Skorerligi her zaman vardi ama bugün attigi goller disinda da cok iyi oynadi

Özellikle dikkat ettim olumsuz kullandigi bir tane top bile yok

Milli takim Montella önderliginde sistemi olan ve hareketli bir takima dönüstü, buna da bagliyorum ben

Bizim takimda herkes yerinde duruyor Kerem de Icardi‘ye sisirmekten baska birsey yapmiyordu

Okanin müthis oyun planinda her topcu geriye gidiyor nedense :)

Yarın lyonda Zaha coştuğunda onun topicide hortlar :asd: Bu formayı bir daha giyeni Zalewski. Yunusta coştuğunda yedek kalmalıydı, gitmemeliydi dendi :asd: Eski sevgili misali.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt