- 18 Temmuz 2009
- 80.925
- 225.926
- 5.093
Hangisi haksız?Yazdıklarınızın hepsi haksız şu an. İyi günler
Herkesi eleştiriyorsun eleştiri kendine gelince kaçıyorsun iyi devam et bu kafada.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hangisi haksız?Yazdıklarınızın hepsi haksız şu an. İyi günler
Benim hakkımda kiHangisi haksız?
Herkesi eleştiriyorsun eleştiri kendine gelince kaçıyorsun iyi devam et bu kafada.
Niye kaçayım hocam ben defalarca kendimi açıkladımBenim hakkımda ki
çöp diyordunİyi ya da kötü bütün yorumlarda dikkatli olmak lazım konu Kerem olduğunda. Çok absürt istatistikler yapıp seviyesini çok çok yukarı da çekebilir orta-uzun vadede yedek kalıp psikolojik olarak yıpranıp geriye de gidebilir.
Doğru şekilde kullanıldığında belirli bir seviyenin altına düşmeyeceğini düşünüyorum. Oyun bilgisi ve iç koridor kullanımı Mertens ve Icardi ile birlikte ciddi seviyede arttı. Fiziksek olarak sakatlık yaşayıp geriye gitmediği müddetçe A+ hızlanma ve çevikliği de var. Vuruş kalitesini ise ben beğeniyorum uzaktan da atıyor senede 2 tane. Frikiklerin hepsini kullansa min 2 tane de o şekil atar bence.
Sadece bu özellikleri sayesinde her maç muhakkak pozisyona girecektir rakip fark etmeden. Formu bu şekilde devam eder gelen pozisyonları değerlendirirse bahsettiğim üzere garip istatistikler çıkabilir ortaya.
Bu ne biraderyolcudur abbas
bağlasan durmaz
1 yıllık topçuymuş
yorumBu ne birader
Sonunda kendi kendine konuşmaya başladın üstadNiye kaçayım hocam ben defalarca kendimi açıkladım
Sonunda kendi kendine konuşmaya başladın üstad
Tebrikler karizmatik oldun
Bazilarina kalsa 5m€ gönderecekler. 5m€ etmez diyenleri cok gördük.bizim genelde patladigimiz kısım da doğru zaman doğru bedel zaten..
Son 2 yılın TR ligi şampiyonu ve takim kaptani- 3 senedir muazzam skor katkısi veren- 25 yaş altı -Milli takımın bankosu birini bir tek biz satardik 12ye heralde ..