#7 Kerem Aktürkoğlu

İyi ya da kötü bütün yorumlarda dikkatli olmak lazım konu Kerem olduğunda. Çok absürt istatistikler yapıp seviyesini çok çok yukarı da çekebilir orta-uzun vadede yedek kalıp psikolojik olarak yıpranıp geriye de gidebilir.

Doğru şekilde kullanıldığında belirli bir seviyenin altına düşmeyeceğini düşünüyorum. Oyun bilgisi ve iç koridor kullanımı Mertens ve Icardi ile birlikte ciddi seviyede arttı. Fiziksek olarak sakatlık yaşayıp geriye gitmediği müddetçe A+ hızlanma ve çevikliği de var. Vuruş kalitesini ise ben beğeniyorum uzaktan da atıyor senede 2 tane. Frikiklerin hepsini kullansa min 2 tane de o şekil atar bence.

Sadece bu özellikleri sayesinde her maç muhakkak pozisyona girecektir rakip fark etmeden. Formu bu şekilde devam eder gelen pozisyonları değerlendirirse bahsettiğim üzere garip istatistikler çıkabilir ortaya.

İyi ya da kötü bütün yorumlarda dikkatli olmak lazım konu Kerem olduğunda. Çok absürt istatistikler yapıp seviyesini çok çok yukarı da çekebilir orta-uzun vadede yedek kalıp psikolojik olarak yıpranıp geriye de gidebilir.

Doğru şekilde kullanıldığında belirli bir seviyenin altına düşmeyeceğini düşünüyorum. Oyun bilgisi ve iç koridor kullanımı Mertens ve Icardi ile birlikte ciddi seviyede arttı. Fiziksek olarak sakatlık yaşayıp geriye gitmediği müddetçe A+ hızlanma ve çevikliği de var. Vuruş kalitesini ise ben beğeniyorum uzaktan da atıyor senede 2 tane. Frikiklerin hepsini kullansa min 2 tane de o şekil atar bence.

Sadece bu özellikleri sayesinde her maç muhakkak pozisyona girecektir rakip fark etmeden. Formu bu şekilde devam eder gelen pozisyonları değerlendirirse bahsettiğim üzere garip istatistikler çıkabilir ortaya.
çöp diyordun

Sen gittin gideli içim bir buruk ama senin için için iyi oldu. Toksik taraftar grubu seni daha da geriye götürürdü. Yolun açık olsun İnşallah bir gün yollarımız tekrar kesişir.

Arkadaşlar Kerem’i kimse çöp ilan etmedi bugüne kadar.

Sadece eksik gördüğümüz yönlerini söyledik. Ve haksız değildik.

Ama iyi ki Kerem bizle oynadı, Galatasaray’lı oldu, 2 şampiyonlukta büyük rol sahibi oldu.

Ne güzel şimdi Benfica’da devam ediyor.

Yunus da belki yeni yerli yıldızımız olacak.

Her şeyi kavga gürültü haline getirmeyin yahu.

Burda bu şartlarda devam etse hiçbir fayda görmeyecektik. Gitti kafasını futbola verdi başarili oluyo. Böyle bir dünya oyuncu var. Olduğu kulüpte iyi oynayamıyor yada teknik direktör yanlış kullanıyo vs. Kerem'in eksikleri var ve çalışması için insanlar eleştirdi bu normal ama düşmanlık yapanlar ilginç onları anlamıyorum. Herneyse her gol attığında içiniz gitmesin boşuna. Burda olsa eski tas eski hamam devam edecekti. Yunusta bizde atmaya başladı. Kiralık gittiği takım ağlasın o zaman.

bizim genelde patladigimiz kısım da doğru zaman doğru bedel zaten..
Son 2 yılın TR ligi şampiyonu ve takim kaptani- 3 senedir muazzam skor katkısi veren- 25 yaş altı -Milli takımın bankosu birini bir tek biz satardik 12ye heralde ..
Bazilarina kalsa 5m€ gönderecekler. 5m€ etmez diyenleri cok gördük.

tipik bir türkish topçu.

kafa rahatken müthiş.

bizdeki miadı dolmuştu malesef. başarısına seviniyoruz.

sorununun mental olduğunu sanmıyorum, orada lider değil yardımcı parça olduğu için faydalı oynuyor. bizdeki gibi oynasa zaten alanya'da şampiyonluk gideneyazana kadar kendisinden vazgeçmeyen hocası gibi kimse ona kredi vermez, onu bildiği için de takımına en efektif katkıyı verecek şekilde oynuyor. ayağında top tutmuyor, fahiş boş pozisyonda top alamaması harici hiç el kol yapmıyor, abuk subuk bi kilit pasa girene kadar kolay pası görüp pozisyon yaratabilecek koşusuna devam ediyor, 70'e kadar katkısını da verip alkışlarla oyundan çıkıyor. bizim takım benfica'nın çok aşağısında değil, hadi dedik gene kalite farkı o kadar sorumluluk almasına gerek yok, milli takımda da hiçbir zaman bizden oynadığı kadar kafasının keyfine top oynamıyor. zaten onu o kadar paraya götüren de mt performansı oldu, aynı akıllı oyunu bizde gösterse geçen devre arası belki boey'le yapardı yolculuğunu, sociedad diye yola çıkıp son gün benfica yapana kadar.

müthiş meziyetleri olan, müthiş faydalı bir oyuncu ama bizdeki son dönemi biraz 2010 arda sendromu gibi oldu. inşallah o da onun gibi bi kariyer yapar, döner parçalı altında da omuzlarda futbolu bırakır. bazen ani ayrılıklar buruk birlikteliklerden yeğdir, bence kerem'de de durum böyle oldu. inşallah iki taraf da en hayırlı şekilde kalkar bu yol ayrımının altından.

Geri
Üst Alt