#7 Kerem Aktürkoğlu

allah'tan ilk golü atmış, 3 veya 4.'yü atmamış :d

Arkadaşlar Kerem’i kimse çöp ilan etmedi bugüne kadar.

Sadece eksik gördüğümüz yönlerini söyledik. Ve haksız değildik.

Ama iyi ki Kerem bizle oynadı, Galatasaray’lı oldu, 2 şampiyonlukta büyük rol sahibi oldu.

Ne güzel şimdi Benfica’da devam ediyor.

Yunus da belki yeni yerli yıldızımız olacak.

Her şeyi kavga gürültü haline getirmeyin yahu.

Peki bu ne reis eski mesajlarından buldum
Çöpoğluçöp işte boş kaleye gol atamayan adamdan ne bekliyorsunuz .

türk illegal bet sitelerinden iyi reklam parasi aliyor bu tarz yabanci x hesaplari o yüzden paylasiyor bunlari yoksa umurlarinda olmaz
tabii ki - TR den 5 dkda 250 k etkileşim potansiyeli varken niye yapmasın zaten.

kazanamıyor ama piyasa belirliyor milletimiz.

Kulübünde onunda lehine oldu gitmesi bu güzel bir şey az transferde gerçekleşen bir durum.Umarım skor katkısı veremediği zamanlarda burdaki gibi oyundaki defoları yüzünden tukaka olmaz.

Herif kafayı sıfırladı valla bende kaçak et kesince böyle oluyom

Kerem'in gitmesi hem kendisi açısından hem de bizim açımızdan iyi oldu. hem kerem'in önü açıldı hem de biz yunusu kazandık. Transferde tek sıkıntı 15-20 arası fiyatlar yerine 12'e bırakmak oldu. Umarım ciddi bonservis bedeline gider ve biraz daha kazanırız. Bunun yanında kerem'in gösterdiği performans, portekizlilerin türk pazarına odaklanması demektir.

taraftar işi bahane
zaha da
kerem avrupa diye googlea yazınca bile 2021den 24e çeşitli zmnlarda 50 tane demeci çıkıyor avrupaya gitmek istiom diye
o kdr bunaldıysa spartak moscow teklif yaptığı an vınlardı, vınlamadı
ki gitmeyip de doğru yaptı obejktif olarak en az bizim kadar büyük olan bir ekip olan benfikaya gitti.
ha bu kdr vıdı vıdı niye yapılıyo onu da anlamadım oyun olarak da yunus kesinlikle aratmıyor, hatta keremin yapamadığı bazı şeyleri de ustaca yapıyor
sadece keremin ceza sahasında posyon takibini yapamaz o kadar iyi o kadar.
geçen sene rashicaya ah vah yapıldı barış çıktı
bu sene yunus çıktı
biraz G.Saraylı olmaya özen gösterelim, herif gittiğinden beri ben demiştim diye birbirinizin üstüne tırmanana kadar oyunumuzda neler değişmiş neleri daha iyi yapıoruz ona foküslanın
Kerem’in gidişinde tek olumsuz nokta, gerçekten çok ucuza satılmış olması. 20-30 milyon euro değerindeki bir oyuncuyu 11-12 milyon euroya göndermek büyük bir kayıp.

Eğer Kerem bu performansını sürdürürse, büyük kulüplerden biri 60 milyon euro olan serbest kalma bedelini ödeyebilir ve biz de bu transferden 5-6 milyon euro daha kazanabiliriz. Bu durumda, Galatasaray’ın toplam bonservis geliri 16-18 milyon euroya kadar çıkabilir.

Geri
Üst Alt