#7 Kerem Aktürkoğlu

gittim mutlu falan denılıyor dıyor

gs de mutluydum dıyor

Kerem Aktürkoğlu: "Gittin rahatladın çok mutlusun laflarına da katılmıyorum. Ben Galatasaray'da da çok mutluydum. Galatasaray'da ilk antrenmanda elim ayağım heyecandan titriyordu."

Kerem Aktürkoğlu: "Galatasaray kaptanı olmak da çok büyük gurur. Ben Galatasaray'da 1 dakika süre alsam da o gurur o onur da bana yeterdi."

orda bir motivasyon sebebi var burda kalsa kendini tekrar edecekti 10 gol 10 asist yapar şampiyon olurdu yine max bunu zaten yapmış adam yeni bir şey değil onun için motive olamıyordu o yüzden, orda her maçta yeni bir şey başarmış gibi hissediyor kendini başka bir challenge.

takımımıza sahip cıkalım diyor

Kerem Aktürkoğlu: "Gittin rahatladın çok mutlusun laflarına da katılmıyorum. Ben Galatasaray'da da çok mutluydum. Galatasaray'da ilk antrenmanda elim ayağım heyecandan titriyordu."

Kerem Aktürkoğlu: "Galatasaray kaptanı olmak da çok büyük gurur. Ben Galatasaray'da 1 dakika süre alsam da o gurur o onur da bana yeterdi."
Çok güzel konuşmuş.

Kerem Aktürkoğlu: "Destek her zaman iyi günde olmaz, kötü günde de birlik olmalıyız. Bu gğnlerde de birlikte olmamız gerekiyor. Oynayan oynamayan herkese destek olmalıyız."

Barcelona maçı?

Kerem Aktürkoğlu: "Barcelona maçı çok güzel olacak. Yarım kalan bir hesap var."

Kerem Aktürkoğlu: "Benfica stadınında maç başı bir ışık gösterisi var biz tünelden çıkarken bile onu görüyoruz ayrı bir motivasyon oluyor."

Bugün tv de kas hastasi cocuga yardim edisini gösterdiler. Bütün takimda imza atmis GS formasina.

Geri
Üst Alt