#7 Kerem Aktürkoğlu - Sayfa 307 | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu
Bazi taraftarları anlamak çok zor. 4 milyon alıp yatan Ndombele kendisinden 4 kat az kazanan Kerem'in çeyreği kadar bile eleştirilmedi. Zaha ve Ziyech'de Kerem'den çok daha fazla kazanan ama daha az fayda veren oyunculardi; onlarada kimsenin sesi cikmadi.
Şaka mısın nasıl ndombele zaha ve ziyecehe ses çıkmadı kimsende! Geçen sene uzayda takıldın herhalde

Gittikten sonra oynadığı 8 maçın 6’sını izledim. Bizdekinden daha iyi oynadığını söyleyemem.

Bir tık daha güveniyor toplara vururken kendini ve enerjisini hücumda saklıyor. Yoksa Kerem bildiğimiz Kerem. %58 pas isabeti, başarılı çalım 2’de 0.

Ama ne var ki kalan topla buluşmalarında yaptığı 3 gol, 3 kilit pas.

Bizde ne yazık ki “oyunumuz gereği” kaptırdığı her top kalemize geçiş olarak yansıdığı için daha temkili oynuyor, daha az risk alıyor, kaleye daha uzak oynuyordu.

Ee taraftar da haliyle kaptırılıp gol yenilince oyuncuya sövüyordu. Oyuncu da daha tedirgin davranıyordu. Bunu çözmesi gereken Okan Buruk’tu bazı oyuncuların taşınması gerekir. Şu an hocanın sisteminde Mertens dahil kimse taşınmıyor. O sebeple Mertens, Kerem gittikten sonra homurdanılan isim oldu. Barış yine aynı şekilde çok deneyen isimler. Yunus yeni çıktı ve daha az top kaybediyor yoksa onun da kaderi benzer. Elimizde Kerem’in yapabileceklerini çok daha az top kaybıyla yapabilecek biri var. Dövünmeyi bırakıp hatalardan ders çıkarmalıyız.

Bence Kerem ile birliktelik bitmişti, Arda Turan gibi. Sadece elimizdekileri nasıl değersiz gördüğümüz. Takıma yakıştıramadığımız oyuncuların Avrupa’da kalburüstü takımların nasıl starı olduğunu görelim. Ve sırf kendisi gitmek istiyor diye önünü açamayıp, kaptanlığı falan elinden alıp 12’ye güle oynaya veren beceriksizlerden kurtulalım.

10 numara oynamış, o bölgede hattrick yapmış. Bizde de oynayabilirmiş 10 numarada demek ki. Oynatacak hoca olursa tabi. Bu yönetim ve teknik direktörle biz daha başka oyuncuları da öğütürüz. Sonra tribünde 50-100 tane öküz oyuncuyu ıslıklar. Suçlu yine gariban Galatasaray taraftarı olur.

10 numara oynamış, o bölgede hattrick yapmış. Bizde de oynayabilirmiş 10 numarada demek ki. Oynatacak hoca olursa tabi. Bu yönetim ve teknik direktörle biz daha başka oyuncuları da öğütürüz. Sonra tribünde 50-100 tane öküz oyuncuyu ıslıklar. Suçlu yine gariban Galatasaray taraftarı olur.
Geçen sene uykuda mıydın renktaş? Ankaragücü,antalya,bjk, Kasımpaşa,hatay, Karagümrük,manu, Bayern x2,kopenhag

Bu maçlarda ben mi 10 numara oynadım?

Hocayi eleştirmek için pusuya yatıp yanlış tespitlere gerek yok direk eleştirini yap geç diğer türlü komik oluyor

Geçen sene uykuda mıydın renktaş? Ankaragücü,antalya,bjk, Kasımpaşa,hatay, Karagümrük,manu, Bayern x2,kopenhag

Bu maçlarda ben mi 10 numara oynadım?

Hocayi eleştirmek için pusuya yatıp yanlış tespitlere gerek yok direk eleştirini yap geç diğer türlü komik oluyor
niye pusuya yatayım renktaş? Direkt söylüyorum zaten yönetim ve td’nin Galatasaray’a yetersiz olduğunu.

Ayrıca Kerem’in gitmesinde de hocayı suçlamıyorum. Herkes Türkiye’den transfer yapıp gitmek istiyor. Yanlış kullanılması, oyuncunun kulüple arasının bozulmasında hatası var diyorum. Ha, Kerem’in de hatası var. Son gün transfer olacağı tuttu. Ama burada yönetim de hatalı. Bırakmayacaksın o zaman.

Aynen ya gariban gariban hakaret edenler var yazık o garibanlara hocam. Gariban gariban haksız eleştiri gariban gariban hakaret mesela diyelim.genc oyuncu aldık ona da gariban gariban oyuncu değil derler .

Aynen ya gariban gariban hakaret edenler var yazık o garibanlara hocam. Gariban gariban haksız eleştiri gariban gariban hakaret mesela diyelim.genc oyuncu aldık ona da gariban gariban oyuncu değil derler .
Kim diyor? Hangi taraftar diyor? Sen saydın mı? Şu forumda kaç üye var? Kaç kişi hakaret etmiş? Neden yüzde 1’in, yüzde 2’in yaptığını bütün taraftara mal ediyorsunuz?

Ucune olan toplam tepki Kerem'e yapılan kadar degildi. Kerem her top kalbi yaptiginde statta uğultular oluyordu.
nasıl değildi ya ndombele kaç kere yuhlandı. zaha iyi oynadığı zaman bile kesildi yuhalandı kaç kere kerem kötü oynarken bile oynamaya devam etti. kerem bir kere yuhalandı stadda. sosyal medyada olan gerzekliklerden bahsetmiyorum

keremin gitmesi hem bizim icin hem onun icin daha iyi oldu. benficada gosterdigi performansi bizde gosteremezdi. ben keremin suanki teknik kapasitesiyle benficadan daha buyuk bi takima gidebilecegini sanmiyorum hele hele o bahsedilen 50 60 milyonlara asla

Kimse 15 milyon Euroyu buna vermez deyince futbol cahilinden tut yetmediğim laf kalmamıştı bu konuda Keremciler tarafından.. Ama yiğidim istikrarını hiç bozmuyor..

Bu maçlardan sonra değeri 20 milyon Euro olmuştur bu futbol profesörlerine göre..

Keremim şampiyonluk kutlamasinda uzaklardan bir yerlerden türküler söyleniyor derken kendine ciddi tekliflerin geleceğini düşünüyordu..

Ama sorun şu ki Avrupa takımları kör değil.. Adana Demirspor , Alanya , Eyüp tarzı takımlar kendisini dört gözle bekliyor olabilir..

Kerem gibi 3.ligi topçcusunu oynatan Okan'dan ne bekliyorsunuz..
şöyle postlarım olsa bir şey yazmaya yüzüm olmaz edebimle susarım.

gs için değerli oyunculara, bu kulübün çocuklarına saygı duymayı öyle ya da böyle öğreteceğiz, saçma sapan takıntılı postlarınızı içinize kusacaksınız

şöyle postlarım olsa bir şey yazmaya yüzüm olmaz edebimle susarım.

gs için değerli oyunculara, bu kulübün çocuklarına saygı duymayı öyle ya da böyle öğreteceğiz, saçma sapan takıntılı postlarınızı içinize kusacaksınız
Cafer hiç kusura bakma maç konularının çoğunda millet Kerem'e giydirirken kafanı kuma gömmeyecektin renktaş..

Top kaybı rekorlarının , karşı karşıya kaçan gollerin ardından milletin yorumlarını tek tek getir yiyorsa.. Meydan Larousse yetmez..

Kerem'e en sert yorumları ben yaptım ama taraftarın çoğunluğunu bir fiil kanser etti çoğu maçta..

Bizde kaçırdığını orada atarsa , top kaybı yapmazsa zaten adam 35-40 milyon Euro'luk oyuncu.. Bizde bunları neden yaptığının sorusunu bana değil git ona veya hocasına sor..

Onu bunu bırakın da ülke olarak portekiz ligini benimseyerek orada ne uygulanıyorsa burada da uygulanması için çabalanmadı gerekiyor.
Pr ise 100-200-500 milyon euroluk bir paketi ülke federasyonu harcamalı.
3 senede bu parayı furbolda geri kazanırız.

Üst Alt