çok acınası durumdasın cidden yaCafer hiç kusura bakma maç konularının çoğunda millet Kerem'e giydirirken kafanı kuma gömmeyecektin renktaş..
Top kaybı rekorlarının , karşı karşıya kaçan gollerin ardından milletin yorumlarını tek tek getir yiyorsa.. Meydan Larousse yetmez..
Kerem'e en sert yorumları ben yaptım ama taraftarın çoğunluğunu bir fiil kanser etti çoğu maçta..
Bizde kaçırdığını orada atarsa , top kaybı yapmazsa zaten adam 35-40 milyon Euro'luk oyuncu.. Bizde bunları neden yaptığının sorusunu bana değil git ona veya hocasına sor..
Bütün taraftara mal etmem hocam çevremde hiç görmedim çünkü o konuda siz gibi düşünüyorum.Kim diyor? Hangi taraftar diyor? Sen saydın mı? Şu forumda kaç üye var? Kaç kişi hakaret etmiş? Neden yüzde 1’in, yüzde 2’in yaptığını bütün taraftara mal ediyorsunuz?
Dis etkenleri yok saymissiniz ..Kerem bunlari yaptigi icin sasirmiyorum. Buradayken de cok iyi gecirdigi sezonlar oldu.
Kerem'in problemi bu sekilde atamadigi zaman basliyor. Yine bu girdaba girecektir cunku prime Messi veya Ronaldo degilseniz bu sekilde surekli skor katkisi veremezsiniz. Umarim, atamadigi zaman oradan cikmasini da ogrenmistir. Eger burada davrandigi gibi yaparsa ve atamama suresi uzun surerse, tekrar ayni sorunlari yasayabilir.