#7 Kerem Aktürkoğlu - Sayfa 308 | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu
Cafer hiç kusura bakma maç konularının çoğunda millet Kerem'e giydirirken kafanı kuma gömmeyecektin renktaş..

Top kaybı rekorlarının , karşı karşıya kaçan gollerin ardından milletin yorumlarını tek tek getir yiyorsa.. Meydan Larousse yetmez..

Kerem'e en sert yorumları ben yaptım ama taraftarın çoğunluğunu bir fiil kanser etti çoğu maçta..

Bizde kaçırdığını orada atarsa , top kaybı yapmazsa zaten adam 35-40 milyon Euro'luk oyuncu.. Bizde bunları neden yaptığının sorusunu bana değil git ona veya hocasına sor..
çok acınası durumdasın cidden ya :asd:

yazılan her kelime zul, lyonun son 5 dk topçusunu izleyip dünyanın en iyi kanadı mastürbasyonuna devam edebilirsin.

arda turan'dan bu yana bonservisle giden oyuncularımızın pek iş yaptığını hatırlamıyorum. varsa da unuttuğum için affola. kendisinin iş yapması bizim içinde kıymetli bir durum. umarım başarıları tek sezonluk değil kalıcı olur.

Aktürk-Yunus kanadı inanılmaz dinamik olurdu.
İyi bir BAY da iyidir aslında, üçü de aynı anda olsa bizim için inanılmaz olurdu.

ama ben her olayda hayır görürüm. Kerem orada başarılı olsun ki eldekileri iyi pazarlayalım. şikecilerin ardası da iyi olsun, en azından kötü çıkmasın. realde oynayamasa bile başka la liga takımında iş yapsın isterim. takımlardaki brezilyalı sayısı ne kadar çok. türklerin de avrupada çoğalması gerek. o yüzden kırgınlığa gerek yok

Kerem bunlari yaptigi icin sasirmiyorum. Buradayken de cok iyi gecirdigi sezonlar oldu.
Kerem'in problemi bu sekilde atamadigi zaman basliyor. Yine bu girdaba girecektir cunku prime Messi veya Ronaldo degilseniz bu sekilde surekli skor katkisi veremezsiniz. Umarim, atamadigi zaman oradan cikmasini da ogrenmistir. Eger burada davrandigi gibi yaparsa ve atamama suresi uzun surerse, tekrar ayni sorunlari yasayabilir.

Kerem bunlari yaptigi icin sasirmiyorum. Buradayken de cok iyi gecirdigi sezonlar oldu.
Kerem'in problemi bu sekilde atamadigi zaman basliyor. Yine bu girdaba girecektir cunku prime Messi veya Ronaldo degilseniz bu sekilde surekli skor katkisi veremezsiniz. Umarim, atamadigi zaman oradan cikmasini da ogrenmistir. Eger burada davrandigi gibi yaparsa ve atamama suresi uzun surerse, tekrar ayni sorunlari yasayabilir.
Dis etkenleri yok saymissiniz ..

milyonlarca insan sadece Kerem yine gol atacak mı diye traş bir maçı izlemekte :)hatta Kerem de acaba maçtan ziyade yine atacakmıyım diye deli dana gibi dolanıyor. adamın 3-4 yılda geldiği seviye inanılmaz

Üst Alt