#7 Kerem Aktürkoğlu

Türkiye'de kötü periyoda girdiği zaman her türlü oynuyordu ve toplama imkanı buluyordu. Benfica'da böyle bir döneme girerse aynı desteği bulamaz hocasından. Performansı zig zag çizmemeli.

Türkiye'de kötü periyoda girdiği zaman her türlü oynuyordu ve toplama imkanı buluyordu. Benfica'da böyle bir döneme girerse aynı desteği bulamaz hocasından. Performansı zig zag çizmemeli.
Kabore için Benfica forumlarına bakarken Kerem için yapılan yorumlara da bakmıştım.

Baya yerden yere vurmaya başlamışlar, son 2 aydır hiçbir katkı yapmadığı ve sahada çekilmez noktaya geldiği vs yazılmış. Rakamları da bunu gösteriyor zaten. son 2 ayda sadece 1 maçta 90 dk sahada kalabilmiş.

Kabore için Benfica forumlarına bakarken Kerem için yapılan yorumlara da bakmıştım.

Baya yerden yere vurmaya başlamışlar, son 2 aydır hiçbir katkı yapmadığı vs yazılmış. Rakamları da bunu gösteriyor zaten. son 2 ayda sadece 1 maçta 90 dk sahada kalabilmiş.
Portekizliler bizden beter. Geneli çok acımasız.

Kesik yer yakında

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

kerem çok ciddi anlamda kendisini geliştirmiş bir adamdır.Türkiyede pek görmediğimiz Saygı duyulacak bir gelişim.
Çok iyi özellikleri olduğu kadar ciddi eksikleri olanda bir oyuncu.
Herkes ilk gittiğinde gösterdiği performansla işte kendini buldu kafası rahatladı falan diyerek neden gönderildi gibi sözler sarfetti.onu eleştiren taraftara falan yüklendi.Kerem hiç değişmedi ve hep tartışılacak.Belki gene iyi performans göstereceği zamanlar olacak.
Ama kerem bu ve biz kendisini satmakla hem kendisi açısından hem bizim açımızdan en mantıklı en doğru hamleyi yaptık.

Mesela bu durum barış içinde geçerli.Barış için 25,30 milyonlar muazzam paralar ve teklif geldiği an satılmalı.Bazı oyuncular vardir piyasa yapmşken teklif geldiğinde hemen gönderceksin.Bazı oyuncular vardır ne zaman olursa olsun her türlü elden çıkarırsın.Orada tok satıcı olup fiyatı istediğin maksimum düzeye çekebilirsin.

Kerem nişanlandığı kızın fotoğrafını paylaşmadı diye kızanlar tarikatçı ilan edenler? Size ne abicim ister paylaşır ister paylaşmaz

Kız sosyal medyada zorbalığa uğramamak veya nazar değmesin gibi inancı varsa paylaşmamış olabilirler. Ona bakarsan osimhen hristiyan ve eşini çocuğunu sosyal medyada paylaşmıyor. (Suratını göstermiyor) Çünkü sosyal medya bir bok çukuru. Her türlü zorbalığa maruz kalabilirsin. Muhtemelen keremin sebebi de budur.
Zorbaligi geçtim paylaşmak zorunda mı

Baya yerden yere vurmaya başlamışlar, son 2 aydır hiçbir katkı yapmadığı ve sahada çekilmez noktaya geldiği vs yazılmış. Rakamları da bunu gösteriyor zaten. son 2 ayda sadece 1 maçta 90 dk sahada kalabilmiş.
Kerem kendine psikolog ve mentor tutmadigi surece ben dunyanin en iyi kanat oyuncusuyum edasiyla dolastigi surece basarisi kisa surer

Adamda ibrahimovic egosu var 3.ligten geldigini hemen unuttu

Kenandan sonra türk futbolunun en yıpratıcı ofans oyuncusu.

Alıştıkça ortalığı yakmaya devam eder.

Geri
Üst Alt